Abone Ol

Ece Önen Ozan Güven'i affetmedi

Ozan Güven'le bir süre aşk yaşayan Ece Önen, eski aşkını bir kalemde sildi.

Ece Önen Ozan Güven'i affetmedi

Son olarak Fi dizisinde karşımıza çıkan Ozan Güven şu günlerde yeni filmleri için hazırlık yapan yakın dostu Cem Yılmaz'la Bodrum'da tatil yapıyor. Ozan Güven'in özel hayatında ise yeni bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı.

Oyuncu Ozan Güven'in son olarak 27 Mart gecesi beraber görüntülendiği tasarımcı ve oyuncu sevgilisi Ece Önen’den ayrıldığı ortaya çıktı. İkilinin arasının Ozan Güven'in Urfa gezisi öncesi bozulduğu ortaya çıktı. Medyatava'nın haberine göre oğlu Ali Ateş'in maçı nedeniyle eski eşi yönetmen Türkan Derya ile Urfa'ya giden Ozan Güven'in dönüşte Ece Önen'in gönlünü aldığı öğrenildi.

İHANET!

Beraber gece eğlencesine de çıkan çiftin son olarak ihanet nedeniyle ayrıldığı öne sürüldü.

İddiaya göre Ece Önen, Ozan Güven tarafından aldatıldığından emin oldu ve tıpkı Cem Yılmaz'ın 3 yıllık sevgilisi Özge Sabuncu gibi sosyal medyadan oyuncuyu sildi.

Ece Önen'in ayrılık kararı almasının nedenlerinden birinin de Ozan Güven'in evlilikten kaçması gösterildi.

Ozan Güven, geçen yıl nisan ayında Ece Önen'in ailesiyle tanışmış, bu durum evlilik adımı olarak görülse de devamı gelmemişti.

Ece Önen ile Ozan Güven geçen yaz da kısa bir ayrılık yaşamış, bu dönemde Ozan Güven Bodrum'da sarışın bir güzelle tatilcilere yakalanmıştı. Ancak Ece Önen o dönem Ozan Güven'i sosyal medyadan takip etmeye devam etmişti.

Ozan Güven-Ece Önen aşkı Mustafa Sandal'ın evinde verdiği yemekte ortaya çıkmıştı.

Ece Önen Ozan Güven'i affetmedi - Resim: 1