Abone Ol

Ece Erken çıldırdı: Nazım Torbaoğlu'nun Amerika'da çocuğu mu var?

Ece Erken, Haziran 2014'te evlendiği oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar'dan Eylül 2015'te boşanmıştı

Ece Erken çıldırdı: Nazım Torbaoğlu'nun Amerika'da çocuğu mu var?

Ece Erken 3 ay önce de iş adamı Nazım Torbaoğlu ile yeni bir maceraya yelken açmıştı. Ama Eylül'de sevgilisinin evli olduğu ortaya çıkınca, ilişkisini bitirmişti.

Nazım Torbaoğlu eşinden boşandı ve geçen gün Ece Erken ile İzmir'de objektiflere yakalandılar.

Alsancak'ta Ece Erken ile birlikte görüntülenen iş adamı Nazım Torbaoğlu hakkında yazılan haberlere yanıt verdi! Ece Erken ile henüz sevgili olmadıklarının altını çizen iş adamı, Ece Erken ile Çeşme'deki bir tapu işlemi için bir araya geldiklerini ifade etti.

Marmaris'te Ece Erken'e ait 50 bin TL'lik bir faturayı ödediği iddia edilen iş adamı Nazım Torbaoğlu, iddiayı kabul ederken bu parayı ödünç olarak ödediğini 3 gün sonra Ece Erken'in babasının parayı kendisine iade ettiğini söyledi.

O FATURA ECE ERKEN'İN TATİL FATURASIYMIŞ!


Fakat sonradan bu faturanın 90 bin TL'lik bir fatura olduğu ve Ece Erken'in tatil faturası olduğu ortaya çıktı.

Nazım Torbaoğlu bugün de Amerika'da bir çocuğunun olmasıyla gündemde. Duymayan Kalmasın'ın haberine göre Nazım Torbaoğlu'nun Amerika'da 6 yaşında Zeynep adında bir kız çocuğu var.

Dün Duymayan Kalmasın'a canlı yayında telefonla bağlanan Nazım Torbaoğlu, bir kızı olduğu iddiasını kesin bir dille yalanlamıştı. Ancak Cengiz Semercioğlu bugün yayınlanan programda iddianın yalan olmadığını gayet gerçek olduğunu savundu.

ECE ERKEN ÇILDIRDI


Öte yandan canlı yayına telefonla bağlanan Ece Erken şu açıklamaları yaptı:

"Yasak aşk haberleri ile igili gerekeni mahkemede yapacağım. Evli olduğunu bilmiyordum, adam 2 yıl önce boşanma davası açmış. Artık yeter yani, işi saçma sapan boyutlara getirmeyin. Hadsiz hadsiz konuşmayın. Cengiz Semercioğlu bir Google yap bakalım, evli olduğu çıkıyor mu? Benim kimseye yalan borcum yok. Bilmiyordum diyorum, anlamıyor musunuz?

Herkes haddini bilsin artık kimse beni yasak aşk yaşıyor olarak göstermesin. Özel hayatıma girmeyin artık. Amerika'da çocuğunun olduğunu da bilmiyorum ben ona sorun artık bunu da.

'BEN İSTEMİYORUM'


İzmir'de yaşadığı için ve bu konuşmalardan dolayı ben de olanı güveni sarsıldığı için ilişkimiz gerçekleşemiyor. Benim İzmir'e taşınmamı istiyor. Ama ben istemiyorum. "

'HERKESE HAK ETTİĞİ İTİNAYLA VERİLİR'


Ayrıca Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar, Ece Erken’e ithafen “Allah insana hak ettiğini mutlaka bu dünyada veriyor. Ece’nin son kurbanı domatesçi Nazım” diyerek yorumda bulunmuştu.

Ece Erken Serkan Uçar’ın sözlerine hıyarlı bir paylaşımla cevap verdi. Ece Erken, önceki gün Instagram’da hıyar fotoğrafını “Herkese hak ettiği itinayla verilir. Çok yakında…” yorumuyla paylaştı.

Ece Erken çıldırdı: Nazım Torbaoğlu'nun Amerika'da çocuğu mu var? - Resim: 1