Abone Ol

Ece Erken için 26 Bin Euroluk Rolex saatini denize attı!

Ece Erken, Erdinç Acar'la aşkını göstermek için ne yaparsın?' diye İddialaştı. Bay jest, 26 Bin euroluk saatini denize attı

Ece Erken için 26 Bin Euroluk Rolex saatini denize attı!

Geçtiğimiz günlerde Ece Erken'in gönlünü çalmak isteyen Erdinç Acar, ünlü sunucu için Türkbükü'ndeki bir tepeye lazerle "seni seviyorum" yazdırmıştı. Bu jestiyle Ece Erken'in kalbini kazanan ünlü işadamı, yaptığı jestlerin dozunu iyice arttı! Önceki gün Maça Kızı'nda Erdinç Acar'la bir araya gelen Ece Erken, ünlü işadamına "Bana aşkını göstermek için ne yapabilirsin?" diye sordu. Acar'ın yanıtı, "Saatimi denize atarım" şeklindeki yanıtıyla ikili iddialaştı.

ARAMA KURTARMA!
Ece Erken'in şaşkın bakışları altında Erdinç Acar, yaklaşık 26 bin euroluk Rolex marka saatini denize attı. Aradan geçen 15-12 dakikanın ardından Acar'ın arkadaşları şnorkellerini takarak pahalı saati derinliklerde aramaya koyuldu. Ancak, 26 bin euroluk saat bir türlü bulunamadı. Bu olayı duyan birçok kişi de dalış takımlarıyla Maça Kızı'na geldi ancak saati bulan olmadı. Bu arada Erdinç Acar ve Ece Erken, olayla ilgili sessizliğini koruyor.