Abone Ol

Ebru Şallı'nın nişanlısı Uğur Akkuş'a mahkemeden kötü haber

Ebru Şallı ile nişanlanan Uğur Akkuş, aralarında eski eşi Gonca Akkuş ve Seren Serengil'in de olduğu kişilere karşı açtığı manevi tazminat talebini kaybetti. 10 bin TL tazminat talep eden Akkuş'un davasını mahkeme dün görülen duruşmada reddetti

Ebru Şallı'nın nişanlısı Uğur Akkuş'a mahkemeden kötü haber

Gonca Akkuş'la evli olduğu süreçte Ebru Şallı ile yaşadaığı aşkla gündeme gelen Uğur Akkuş; Seren Serengil ve gazeteci Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu 'Duymayan Kalmasın' isimli programa telefonla bağlanan eski eşinin kendisine ilişkin sözleri üzerine dava açtı.

Yayında, Gonca Akkuş, eşi Uğur Akkuş'un kendisi ile evli olduğu süreçte Ebru Şallı ile birlikte olduğunu, çocuklarını kendisine göstermediğini açıkladı.

10 BİN TL TALEP ETTİ

10 bin TL manevi tazminat talepli davanın davalıları arasında Serengil, Semercioğlu'nun yanı sıra Gonca Akkuş ve televizyon kanalı da yer aldı.

'KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI' İDDİASI

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada dün karar çıktı. Dünkü duruşmada, Uğur Akkuş'un avukatı, müvekkilinin kişilik haklarına saldırıldığını öne sürerek davanın kabulüne karar verilmesini istedi.

Davalı vekilleri ise, yayına konu ifadelerin gündemde olan bir konuya ilişkin olduğuna işaret ederek, davanın reddine karar verilmesi talep edildi.

MAHKEME GERİ ÇEVİRDİ

Mahkeme, tarafların savunmalarını aldıktan sonra kararını verdi.

Mahkeme, Akkuş’un tazminat talepli davanın reddine karar verdi. Anılan karara Akkuş'un 2 haftalık süre içinde itiraz hakkı bulunuyor.

(Hürriyet)