Abone Ol

Ebru Gündeş'ten iddialara yanıt! Boşanıyorlar mı?

Reza Zarrab'la ilişkisini saklayan, hatta nikahını gizli kapaklı yapan Ebru Gündeş'in boşanmak istediği, kocasının ise buna karşı çıktığı iddia edildi.

Ebru Gündeş'ten iddialara yanıt! Boşanıyorlar mı?

Azeri işadamı Reza Zarrab'la ilişkisini ısrarla saklayan, hatta nikahını gizli kapaklı yapan Ebru Gündeş'in boşanmak istediği, kocasının ise buna karşı çıktığı iddia edildi.

8 aydır evli olan çiftin şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve Gündeş'in yakın çevresine Zarrab'la ilgili sık sık dert yandığı öğrenildi. Çiftin, evlerinde sık sık tartıştığı ve aralarının kötü olduğu gelen dedikodular arasında yer alıyor. İddialara göre, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'e içini döken Gündeş, "Reza bana çok kötü davranıyor, boşanmaya karar verdim" diyerek, evliliğinin bitme noktasında olduğunu belirtmiş, Tatlıses ise, "Böyle şeyler her evlilikte yaşanabilir. Birbirinize zaman tanıyın" diye öğütte bulunmuş.

Dubai'de tatildeler

Eşi Reza Zarrab'la Dubai'de tatilde olan Ebru Gündeş ise bu iddialar karşısında çılgına döndü.

Bu dedikoduyu çıkaran kişiye dava açacağını belirten ünlü şarkıcı şöyle konuştu: "Sevgili döneminde olsaydık bu tür haberlerin üzerinde durmazdım. Fakat artık evliyiz. Bu tarz haberler ailemizi üzüyor. Her şey güllük gülistanlık olunca birileri bu tür dedikodular çıkarıyor."

Bu arada mutlu olduklarını söyleyen Gündeş bebek konusunda da, "Evliliğimizin tadını çıkarıyoruz. Bebek istiyoruz ama henüz acelemiz yok" diye konuştu.

Bugün