Abone Ol

Ebru Gündeş'in malvarlığına da el konuldu mu?

Amerika'da yargılanan Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in de varlıklarına el konuldu mu sorusu merak konusu oldu.

Ebru Gündeş'in malvarlığına da el konuldu mu?

Amerika'da yargılanan Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el konuldu. Reza Zarrab'ın 25 yakınının malvarlıklarına el konulurken listede Reza Zarrab'ın kızı Alara da yer alıyor.

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açmıştı. Şimdi merak konusu olan şey ise Reza Zarrab'ın şarkıcı eşi Ebru Gündeş'in malvarlıklarına da el konulup konulmayacağı. Medeni Kanun'a göre evlilikte edinilmiş mallar karı koca arasında ortak sayılıyor.

Medyada yer alan iddialara göre Reza Zarrab’ın Ebru Gündeş’e aldığı hediyeler...
3 Milyon TL’ye ofis
800 Bin TL’ye yarış atı
520 Bin TL’ye BMW 7.60
1.5 Milyon TL’ye Aston Martin
26 Milyon TL’ye Kanlıca’da yalı
1.8 Milyon TL’ye Bodrum’da yazlık ve Tekne

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Yılmaz'ın talimatıyla ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu deldiği iddiasıyla tutuklanan ve ilerleyen süreçte ‘tanık’ statüsüne geçen Türkiye ve İran vatandaşı iş adamı Reza Zarrab’ın ve yakınlarının mal varlıklarına el konuldu.

soL'dan Cem Boz'un haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Yılmaz'ın talimatıyla Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderilen yazıda, ''Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliği, iç veya dış siyasal yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri yabancı devlet lehine siyasal ve askeri casusluk maksadıyla temin ettiği'' gerekçesiyle Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el koyma kararı verildiği belirtildi.