Abone Ol

Ebru çıplak notuyla paylaşılan fotoğraf olay yarattı

Ebru Şallı’ya ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf karesi “Ebru Çıplak” notuyla sosyal medyada hızla yayıldı

Ebru çıplak notuyla paylaşılan fotoğraf olay yarattı

Daha önce sosyal medya hesabı hacklenen ve Arda Turan ile özel yazışmaları ortaya çıkan Ebru Şallı, bu kez de bir fotoğraf karesi yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor. Şallı’ya tıpatıp benzeyen ve ona ait olduğu iddia edilen çırılçıplak selfie çekilen fotoğraf  önceki gün sosyal medyada “Ebru Çıplak” başlığıyla hızla yayıldı.

Şallı'nın bir arkadaşına gönderdiği özel fotoğrafı yanlışlıkla snapchat’e yüklediği iddia edilirken ünlü mankenin menajeri şu açıklamayı yaptı:

Ebru çıplak notuyla paylaşılan fotoğraf olay yarattı - Resim: 1Ebru Şallı'dan çıplak fotoğraf açıklaması! Sosyal medya yıkılıyor

“Bugün bir takım gazeteci ve internet yayıncısıyla irtibata geçen bazı şahısların, Ebru Şallı’ya ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınlamaya çalıştıklarını öğrendik. Söz konusu fotoğraflar kesinlikle Ebru Şallı’ya ait değildir.”

2 ÇOCUKLU MAZBUT BİR HAYATI VAR

Şallı’ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğrafları basın kuruluşlarına satmak isteyen kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Şallı’nın avukatının dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Müvekkilim Türkiye çapında tanınan sevilen biri olsa da çocuklarıyla mazbut bir hayat yaşamaktadır. Çocukları için yaşam tarzına azami özen göstermektedir.”