Abone Ol

Duymayan Kalmasın hakkında şok iddia! Yayından kaldırıldı mı?

Ses sanatçısı Onur Akay, Star TV'de iki sezondur ekranlarda olan magazin programı Duymayan Kalmasın'ın yeni sezona hazırlanırken yayından kaldırıldığını iddia etti.

Duymayan Kalmasın hakkında şok iddia! Yayından kaldırıldı mı?

Ses sanatçısı Onur Akay, Star TV'de iki sezondur ekranlarda olan magazin programı Duymayan Kalmasın'ın yeni sezona hazırlanırken yayından kaldırıldığını iddia etti.

'MAGAZİN PROGRAMLARI YAYINDAN KALDIRILSIN'
Onur Akay'ın 10 Temmuz 2018'de kendi internet sitesinde yayınlanan "Sabahları izlediğimiz magazin programları tarih mi oluyor" yazısı, sosyal medyada dikkat çekerken, Akay'dan gelen iki iddia ise magazin camiasına bomba gibi düştü.

Onur Akay, ayrıca RTÜK tarafından büyük kanallara yazı gönderildiğini ve hafta içi sabah kuşağında yer alan magazin programlarının yayından kaldırılmasının istendiğini iddia etti.

'DUYMAYAN KALMASIN YAYINDAN KALDIRILIYOR'
Onur Akay, köşe yazısında şunları söyledi: "Cengiz Semercioğlu'nun kardeşi Cem Semercioğlu'nun sahibi olduğu Joker Yapım'ın yapımcılığı üstlendiği program Duymayan Kalmasın, yeni sezona hazırlanırken yayından kaldırıldı.

Çok önemli bir kaynaktan Star TV'nin yeni müdürünün kararı ile programın kaldırıldığı ise kulağıma gelen ilk sebep oldu.

'MAGAZİN PROGRAMLARI TARİH OLUYOR'
Daha sonra kanal içinden yakın görüştüğüm birine durumu sorduğumda, RTÜK tarafından büyük kanallara yazı gönderildiğini ve hafta içi sabah kuşağında yer alan magazin programlarının yayından kaldırılmasının istendiği bilgisine ulaştım. İki neden biri yüzünden program yayından kaldırıldı ancak ikinci neden gerçekten doğru çıkarsa, artık büyük kanallarda sabahları izlediğimiz magazin programları tarih oluyor."

Duymayan Kalmasın hakkında şok iddia! Yayından kaldırıldı mı? - Resim: 1