Abone Ol

Duygulandıran ayrıntı! Tayfun Talipoğlu'nun oğlu konuşmaya başlayınca...

Tayfun Tayfunoğlu'nun oğlunun konuşmasında duygulandıran bir ayrıntı dikkat çekti.

Tayfun Talipoğlu'nun oğlu konuşmaya başlayınca...


Gazeteci Yazar Tayfun Talipoğlu'nun hayatını kaybetmesi sonrası Talipoğlu'nun oğlu cenaze töreni ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Tayfun Tayfunoğlu'nun oğlunun konuşmasında ise duygulandıran bir ayrıntı dikkat çekti.

Gazeteci Yazar Tayfun Talipoğlu, 55 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Tüm Türkiye'yi üzen ani ölümün ardından Talipoğlu'nun oğlu Candaş Talipoğlu, açıklama yaptı.

Tayfun Talipoğlu’nun oğlu Candaş Talipoğlu “Bu geçirdiği üçüncü kalp kriziydi. Daha önce de bu tarz rahatsızlığı olmuştu. Stent takılmıştı. Herhalde yakın aralıklarla üst üste gelince bu sefer bünyesi dayanamadı” dedi. Babasının vefatı ile ilgili açıklama yapan oğul Talipoğlu'nun ses tonunun, konuşmasının Gazeteci Tayfun Talipoğlu'na çok benzemesi ise ayrıca duygulandırdı.

Candaş Talipoğlu, "Babam toplumda her kesimin kendine yakın hissettiği bir gazeteciydi. Yol hikaye kitabını yeni çıkarmıştı, çok istiyordu. Bu hafta içinde ya da hafta sonu için albüm çıkarmak istiyordu. Kendisinin görmesi kısmet olmadı. İnşallah bıraktığı yerden biz devam edeceğiz. Sevenlerini kitabı ve albümü ile buluşturacağız" dedi.

Tayfun Talipoğlu için ilk cenaze töreninin yarın sabah saatlerinde Ankara’da, Oran’daki cem evinde olacağı, ardından da öğlende Kocatepe Cami’nde kılınacak namazdan sonra son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.