Abone Ol

Duygu Poyraz Sakuçoğlu erkek olmak için ablası Eliz Sakuçoğlu'ndan izin almış

Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olup Poyraz adını almıştı.

Duygu Sakuçoğlu erkek olmak için ablasından izin almış

Poyraz Sakuçoğlu “Hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum” açıklamasını yapmıştı. Eliz Sakuçoğlu kardeşi Poyraz ile önceki akşam Rumeli Hisarı’ndaki İspendek Balık’ta yemek yedi. Kardeşlerin ağzını bıçak açmadı. Ama Eliz Sakuçoğlu duygularını Instagram’dan dile getirmeyi ihmal etmedi:

'YÜRÜ BE KOÇUM'

“Canım kardeşim kararını ilk benimle paylaştı. O anki hislerimi anlatsam kitap olur. Tanınmış biri olmamdan dolayı kendinden çok beni düşünmüş, bana gelebilecek zararları hesap edip rızamı istemişti. ‘Yürü be koçum, hayat senin hayatın’ demiştim. Ancak değişim sürecin başlaması ile Poyraz’a verdiğim cesaretin yerini türlü türlü korkular aldı. Yanıma geldi ve ‘Ben senden daha t... bir kadın görmedim, iyi ki benim ablasım’ sözleri ile yüreklendirdi. Kardeşimle gurur duyuyorum.”

ELİZ SAKUÇOĞLU, MURAT BOZ'U ALDATTI İDDİASI

Öte yandan dün Eliz Sakuçoğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. T.Y. adındaki görgü tanığı “Ben kimseyi aldatmadım” diyen Eliz Sakuçoğlu’nun, dört yıl önce sevgilisi Murat Boz’u, oyuncu Engin Öztürk’le aldattığını iddia etti. İddiaya göre Murat Boz, gerçeği öğrenir öğrenmez Eliz Sakuçoğlu’ndan ayrılmış.

(Posta)