Abone Ol

Duvar delen röntgenci!!! Komşusunu akıl almaz bir yöntemle röntgenleyen sapık nasıl yakalandı?

Samsun'da evli ve 1 çocuk babası olan 27 yaşındaki A.A, telefonla taciz ettiği yan komşusu 28 yaşındaki G.T.'nin duvarını matkapla delip röntgenlediği iddiasıyla gözaltına alındı.

Duvar delen röntgenci!!! Komşusunu akıl almaz bir yöntemle röntgenleyen...

Samsun'da evli ve 1 çocuk babası olan 27 yaşındaki A.A, telefonla taciz ettiği yan komşusu 28 yaşındaki G.T.'nin duvarını matkapla delip röntgenlediği iddiasıyla gözaltına alındı.

G.T. evini telefonla aradığı halde konuşmayan kişinin tacizi devam edince cep telefonu numarasını öğrenmek için kendisine yakınlık gösterdi. G.T., tacizciyi ikna ederek cep telefonunu aldı. Akrabaları polis olan G.T., tacizciyi yakalatmak için kendisine verilen numarayı arayarak 1 gün sonraya randevu verdi. G.T. telefonu kapattıktan sonra polise haber verdi.

Akşam saatlerinde annesiyle birlikte oturan G.T. duvarındaki boş priz yerinden içeriye ışık tutulduğunu görünce yeniden polisi aradı. Apartmana gelen polisler, G.T.'nin bitişik dairesinde oturan komşusu Abdülkadir Aksu'yı gözaltına aldı.

Polis merkezine götürülen Aksu'nun cep telefonundan son aranan numaralar arasında G.T.'nin telefonunun bulunduğu ortaya çıktı. G.T.'yi telefonla aradığını kabul eden Aksu, kullanılmayan prizin yerini delerek röntgencilik yaptığı iddiasını kabul etmedi. G.T. A.'dan şikayetçi olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Yaklaşık 1 yıldır sessiz telefonlar geliyordu. Sonunda kendisine iyi davrandım. 'Cepten arıyorsun' sana faturan yüksek gelir diyerek onu kandırdım ve telefon numarasını aldım. Kendisine 1 gün sonraya randevu verdim. Ama o akşam, oturma odasında ışıkları söndürüp oturduğumuz bir sırada, kullanmadığımız prizden içeriye ışık tutulduğunu farkettim. Hemen polise haberdim. Kendisi sanırım uzun zamandır bu delikten beni röntgenliyordu

HÜRRİYET