Abone Ol

Dünyanın en çok izlenen maçında skandal görüntüler

Amerika'nın en çok takip edilen ve Dünyada aynı anda en çok izlenme oranına sahip olan spor organizasyonu NFL'in final maçı olan Super Bowl'da futbol yerine müstehcen görüntüler yayınlandı.

Dünyanın en çok izlenen maçında skandal görüntüler

Televizyonlarında Amerikan Futbolu yerine bir anda yetişkin filmini görenler şoke olurken, yaklaşık 1 dakika süren yayında Arizona, Tuscon'daki 80 bin evde film izlenmek zorunda kaldı.

Super Bowl'da şampiyonluğa ulaşan Pittsburgh Steelers ile Arizona Cardinals arasındaki maçın sonlarına doğru KVOA kanalının yayınında bir anda bir film ekrana gelmeye başlarken, bölgede oturan ve görüntülere şahit olan 32 yaşındaki anne Sheree Clench, "Maçı büyük bir heyecanla izliyorduk ve bir anda yayına bu görüntü geldi. Ellerimle çocukların gözünü kapatmaya çalıştım" dedi.

Televizyon firmasından yapılan ilk açıklamada, "Bu nasıl oldu hiç bir fikrimiz yok" denildi. KVOA Başkanı Gary Nielson da kendi ifadesinde, "Ne yazık ki bu tamamen uygunsuz yayın, yaşanan bir aksilikle bazı müşterilerimiz tarafından görüldü. Çok üzgünüz" dedi.

2004 Super Bowl maçında da bir skandal yaşanmış ve devre arası gösterisinde, Justin Timberlake Janet Jackson'ın kıyafetini yırtınca şarkıcının göğüsleri açılmıştı.

Bu arada otuz saniyeden uzun süren yayında ünlü porno film yıldızı Jenna Jameson'ın yer aldığı ifade edildi.

Habertrürk