Abone Ol

Dünyada en çok izlenen video hangisi? İşte o görüntü!!! VİDEO

Uluslararası internet ortamında video paylaşım sitesi YouTube'da bu yıl en çok bir bufalo sürüsünün aslanlara saldırısının gösterildiği Kruger Savaşı (Battle at Kruger) izlendi.

Dünyada en çok izlenen video hangisi? İşte o görüntü!!! VİDEO

   YouTube tarafından açıklanan sonuçlara göre, salt izlenme sayısı bakımından ilk sırayı alan, 8 dakikadan biraz fazla süren "Battle at Kruger" videosu, 21 milyondan fazla kez seyredildi.
      Video, Güney Afrika'daki Kruger Ulusal Parkında bir safari sırasında çekildi. Filmi çeken Jason Schlosberg'in buradaki çekimlerinden hazırladığı belgesel gelecek bahar National Geographic kanalında yayımlanacak.
      İkinci sırada, Crocker adlı abone tarafından yapılan iki dakikalık "Britney'yi Yalnız Bırakın" (Leave Britney Alone) adlı klip bulunuyor.
      İki dakikalık kliple bir anda YouTube yıldızı olan Crocker, klibinde basının ve paparazzilerin taciz ettiğini ileri sürdüğü, bir skandaldan diğerine koşan ünlü pop şarkıcı Britney Spears'ın rahat bırakılmasını isterken gözyaşlarına boğuluyor. Klip, 14 milyondan fazla kez izlendi.
      Üçüncü sırada ise 4 milyondan fazla kez izlenen, bir şarkıcının ABD'de Demokrat Parti başkan aday adaylarından senatör Barack Obama'ya aşkını ilan ettiği "Obama Kızı" (Obama Girl) adlı klip yer alıyor. Klip, YouTube'da yayımlanmaya başladıktan sonra birçok kez televizyonlardaki haber programı ve sohbet programlarında gösterildi