Abone Ol

Banu Alkan'ın gerçek yaşı karakolda ortaya çıktı!

Dünya Güzellerim'de Afrodit Banu Alkan, Nepal'e doğru yola çıkarken pasaport polislerinin kontrolüne takıldı. Banu Alkan'ın karakola götürülme anları ortaya çıktı.

Banu Alkan'ın gerçek yaşı karakolda ortaya çıktı!

Show TV ekranlarında yayınlanan Dünya Güzellerim'in çekimleri için Nepal'e giden ekip zor anlar yaşadı. Pasaport kriziyle, karşılaşan Banu Alkan yaka paça karakola götürüldü.

FOTOĞRAFIN AFRODİT'E AİT OLMADIĞINI İDDİA ETTİLER

Banu Alkan'ın pasaportunu inceleyen pasaport polisleri, pasaporttaki fotoğrafın Banu Alkan olmadığını iddia etti. Banu Alkan ise şaşkınlıkla "Evet, benim fotoğrafım" dese de polisi ikna edemedi.

Banu Alkan'ın gerçek yaşı karakolda ortaya çıktı! - Resim: 1

1958 DOĞUMLU OLDUĞU ÇIKTI

Aynı zamanda geçen bölümlerde doğum tarihini 1 Nisan 1961 olarak söyleyen Banu Alkan'ın asıl doğum tarihi de ortaya çıktı. Pasaportta yer alan doğum tarihi bölümündeki 1 Temmuz 1958 tarihi dikkat çekti. Yaşanan problemi fark eden Safiye Soyman, Banu Alkan'ın yanına geldi ve polislerle konuşmaya başladı. "Bu pasaport O'nun değil." diyen polislerle konuşan Safiye Soyman, polisleri ikna etmek için dil dökse de başarılı olamadı.

Banu Alkan'ın gerçek yaşı karakolda ortaya çıktı! - Resim: 2

GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARMADI

Polislerin Banu Alkan'ın gözlüğünü çıkarması isteği üzerine Banu Alkan gözlüğünü yukarı kaldırdı. Ancak polisler Banu Alkan'dan gözlüğü tamamen çıkarmasını istedi. Banu Alkan, gözlüğü tamamen çıkarma konusunda ısrar edince polis, Banu Alkan'a "Karakola gidelim ve orada tartışalım." dedi. Banu Alkan'ı kollarından tutan polisler, "Bu sizin pasaportunuz değil" diyerek Afrodit'i karakola götürdü. Ardından dışarıda olaya dahil olan Burcu Esmersoy da polislere karşı çıkmadı ve polislerin karakola gitme isteğini kabul etti.

Banu Alkan'ın gerçek yaşı karakolda ortaya çıktı! - Resim: 3

POLİS, ÇOK SONRA İKNA OLDU

Polisler, Banu Alkan'ın fotoğrafını görünce ikna oldu ve "O gerçek" diye tepki verdi. Ardından da Banu Alkan'dan özür dileyen polisler, işlemi onayladı ve Banu Alkan'ın Nepal'e girişine izin verdi.

Banu Alkan'ın gerçek yaşı karakolda ortaya çıktı! - Resim: 4