Abone Ol

Dünya buna inanıyor: Avril Lavigne aslında 2003 yılında öldü!

İnternet dünyasının karanlık dehlizleri, her gün tuhaf bir komplo teorisiyle kaynıyor. Son dönemde bu teoriler içinde en çok konuşulanlardan biri ise 32 yaşındaki Kanadalı pop şarkıcısı Avril Lavigne’le ilgili.

Avril Lavigne aslında 2003 yılında ölmüş

İnternette yayılan 'Avril Lavigne öldü' dedikoduları yeniden alevlendi.

Fanlar, Avril Lavigne’in aslında 2003 yılında evinde öldüğünü ancak bu ölümün basından ve fanlardan gizlendiğini, Lavigne’in yerine Melissa Vandella adında şarkıcıya ikizi kadar benzeyen başka birinin getirildiğini iddia ediyor.

Dünya buna inanıyor: Avril Lavigne aslında 2003 yılında öldü! - Resim: 1

Yıllardır konuşulan bu teori son dönemde yeniden alevlendi zira yakın zamanda 32’inci yaşını kutlayan kişinin Avril Lavigne’e hiç benzemediği konuşulmaya başlandı. Fanlar forumlarda Lavigne’in imzasının değiştiğini, sesinin artık eskisi gibi olmadığını söylüyor. Hatta yüzü ve vücudundaki çillerin farklı yerlerde bulunduğu ve burnunun da tamamen farklı olduğu iddiaları ortalığı kasıp kavuruyor.

Lavigne’in dedesinin ölümü ve hiçbir albümünde ilk albümündeki gibi bir başarı yakalayamaması nedeniyle büyük bir bunalıma girdiği,  ardından yaşadığı Lyme hastalığı ile kendini iyice kapattığı ve en sonunda kendini öldürdüğü iddia ediliyor.

Benzer bir iddia Paul McCartney için de söylenmiş, Beatles üyesinin aslında öldüğü ve yerine bir başkasının geçerek kariyerini devam ettirdiği haberleri internette yayılmıştı.

Dünya buna inanıyor: Avril Lavigne aslında 2003 yılında öldü! - Resim: 2