Abone Ol

Düğünde takılan altınlarda yeni moda

Eşine dostuna önemli günlerinde taktığı altının aynısının kendisine hediye edilmesini garanti altına almak isteyen vatandaş çareyi takıların üzerine isim yazdırmada buldu. Altın uzmanları bu durumun son üç yıldır oldukça popüler hale geldiğini söylüyor.

Düğünde takılan altınlarda yeni moda

Hediye ettiği takının aynısının kendisine getirilmesini isteyen vatandaş, artık altınların üzerine adını soyadını yazdırmaya başladı. Eşine dostuna önemli günlerinde taktığı altının aynısının kendisine hediye edilmesini garanti altına almak isteyen vatandaş ilginç bir yöntem geliştirdi.

Düğünde takılan altınlarda yeni moda - Resim: 1

Buna göre vatandaş artık kuyumculara, hediye edeceği takıların kenarına iliştirilen bir etiketin üzerine adını soyadını yazdırıyor.  

Böylece hem düğünden sonra kamera kayıtlarını izleyip kimin ne taktığının tespit edilmesine gerek kalmıyor, hem de hediye edilen takıların kişinin kendisine geri gelmesi garanti altına alınmış oluyor. 

Düğünde takılan altınlarda yeni moda - Resim: 2

ÇEYREK FİYATLARI DA YÜKSELİŞTE

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, altın fiyatlarındaki yükselişlerin çeyrek altını 180 liraya kadar yükselttiğini söyledi.  

Altın takıların her geçen yıl değer kazandığını, vatandaşın eşine dostuna taktığı hediye takıların aynısının kendi davetlerinde de gelmesini garantiye almak istediğini aktaran Memiş, "Çözümü de çeyrek ya da gram altınların üzerine isimlerini yazdırmakta buldular" dedi.