Abone Ol

Dorukhan Toköz kimdir, kaç yaşında, mevkisi nedir? İşte Beşiktaş'ın yeni transferinin istatistikleri

Beşiktaş'ın yeni transferi olduğu iddia edilen Dorukhan Toköz kimdir? Kaç yaşında ve nerede doğdu? Mevkisi neresi? soruları futbol dünyasının en çok konuşulan konuları arasında. Peki genç futbolcu ile ilgili bilgiler neler? İşte ayrıntılar...

Dorukhan Toköz kimdir? İşte Beşiktaş'ın yeni transferinin istatistikleri

Eskişehirspor’un altyapısında yetişen Dorukhan Toköz kimdir? Eskişehirspor’dan transfer edildiği iddia edilen Toköz Kaç yaşında ve nerede doğdu? Mevkisi neresi? İşte tüm bu soruların yanıtı ve genç futbolcu hakkında merak edilenler…

NTV'den Övünç Özdem'in haberine göre; Beşiktaş, Eskişehirspor’lu Dorukhan Tokgöz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca Beşiktaş'ın Dorukhan için Eskişehirspor'a bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi.

DORUKHAN TOKÖZ KİMDİR?

21 Mayıs 1996 doğulu olan Dorukan Toköz 22 yaşında. Orta saha ve önlibero mevkilerinde oynayan oyuncu sağ ayağını kullanıyor. Eskişehir alt yapısında yetişen Dorukan, 2017 2018 sezonunda 1. ligde Eskişehir forması ile 32 maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol dokuz da asist kaydetti, 8 sarı kart gördü.

Genç oyuncu 2016/2017 sezonunda 24 maçta forma girdi ve 2 gol 1 asistlik performans gösterirken 3 kez sarı kart gördü. 2015/16 sezonunda 11 maçta görev alan Toköz, 1 gol attı ve 2 kez sarı kart gördü. Yani toplamda 67 maçta 4 gol 10 Asist'lik performas gösterirken 13 kez sarı kart gördü. Oyuncunun henüz profesyonel kariyerinde kırmızı kartı bulunmuyor.

MİLLİ TAKIM PERFORMANSI

Dorukhan Toköz milli forma ile U-21'de tanıştı. 3 dostluk maçı 6'da Avrupa Şampiyonası eleme maçına çıkan oyuncu 9 maçta 1 gol kaydett, 2 sarı kart gördü.