Abone Ol

Dolunay 4. yeni bölüm fragmanı son bölüm ardından yayınlandı

Salı günleri izleyicileriyle buluşan Dolunay’ın dün yayınlanan son bölümümde Bulut’un velayetini kendi üzerine almak isteyen Ferit, Nazlı’dan yardım aldı. Finale ise mahkemede yaşananlar damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak?

Dolunay dizisinin son bölümde yaşananlar hafızalardaki yerini korurken yeni görüntüler yayınlandı. Yeni gençlik dizisi Dolunay’ın 18 Temmuz Salı akşam yayınlanan son bölümünde Ferit ve Nazlı, Bulut’un iyiliği için işbirliği yaptı ancak Asuman’ın sorumsuzluğu ikisi için de beklenmedik bir sonucu doğurdu.. Mahkemeden çıkan karar karşısında Ferit’in ne yapacağını merak eden izleyiciler yeni fragmanı bekliyordu. Dolunay 4. bölüm fragmanında Asuman’ın çevirdiği oyunu öğrenen Nazlı, Ferit ile yüzleşmeye karar veriyor. İşte o görüntüler ve Dolunay son bölümde yaşananların detayları!

Zeynep ve Demir'in kaybı bütün aileyi derinden sarstı. Nazlı ve Ferit Bulut'un iyiliği için işbirliği yaptılar. Öte yandan Nazlı, Deniz'i hayata bağlarken kendine de bağladığının farkında değildi. Hakan gizli planlarını harekete geçirmek için doğru zamanı bekledi. Demet'in Ferit'e olan öfkesi hem Hakan'ı kıskandırdı hem de planlarında ona yardımcı oldu. Fatoş, Engin'e karşı dürüst olmak istedikçe işler daha da karmaşık bir hal aldı. Alya hiç beklemediği bir şekilde kendisini Nazlı ve Fatoş'un hayatlarının ortasında buldu.