Abone Ol

Doktorlardan son dakika Atakan açıklaması!

Ödül oyunu sırasında talihsiz bir kaza yaşayan Atakan, yarışmaya devam edebilecek. Atakan yıllardır birçok darbe aldığını fakat böylesi ile ilk kez karşılaştığını söyledi.

Doktorlardan son dakika Atakan açıklaması!

'Survivor 2016'da heyecen son sürat devam ederken, NBA ödülü için yarışıldığı sırada Avatar Atakan çok ciddi bir sakatlık geçirdi.


SURVIVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

NBA Batı Konferensı finali için muazzam bir mücadeleye giren Ünlüler ve Gönüllüler’de kazanan takım, durum 9 – 9 iken son elde Nagihan’ın Damla’ya karşı aldığı galibiyetle Ünlüler oldu. Galibiyetin ardından Ünlüler sevinçten deliye dönerken Damla ise gözyaşlarına boğuldu. Ünlüler galibiyeti, ödül oyunu esnasında sakatlanan ve apar topar hastaneye kaldırılan Atakan’a armağan etti.

Doktorlardan son dakika Atakan açıklaması! - Resim: 1Survivor'da böylesi ilk kez yaşandı! Atakan'ın zor anları!

DOKTORLARDAN ATAKAN KARARI

Ödül oyununda canla başla mücadele ederken talihsiz bir kaza sonucu kafasını denge kaybı sonrası bulunduğu tahtaya çarpan Atakan için üzücü haber geldi. Başına dikiş atılan Atakan’ın, çok ciddi bir sakatlığının olmadığı yarışmaya devam edebileceği belirtilirken doktor kararı ile seyahat etmesi riskli bulundu ve başarılı yarışmacı NBA finaline gidemedi.  Atakan ise bu yorumun ardından ‘Ben buraya gezmeye gelmedim, hayırlısı olsun’ diye konuştu…

ATAKAN’DAN SAKATLIĞI İLE İLGİLİ İLK YORUM

Ödül oyunu esnasında aldığı darbe ile adeta ölümden dönen Atakan, yıllardır birçok darbe aldığını ancak böylesi ile ilk kez karşılaştığını ifade etti.

milliyet