Abone Ol

Doğan Şentürk'ün babası son yolculuğuna uğurlandı

Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün babası Ayhan Şentürk (75), son yolculuğuna uğurlandı. Doğan Şentürk, siyaset ve medya dünyasından isimlerin katıldığı cenaze namazında taziyeleri kabul etti.

Doğan Şentürk'ün babası son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı prostat kanseri nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve Perşembe günü yaşamını yitiren Ayhan Şentürk'ün cenaze namazı, Üsküdar Şakirin Camii’nde kılındı. Öğle vakti kılınan cenaze namazına siyaset ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cenazeye; CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, eski MHP Milletvekili Meral Akşener, CHP Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, Umut Oran, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici, gazeteci İsmail Küçükkaya, Şentürk'ün yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Doğan Şentürk taziyeleri kabul etti.

Emekli öğretmen olan Ayhan Şentürk’ün eşi Neriman Şentürk de eşini son kez uğurladı. Cenaze namazının ardından imam, cemaatten helallik isteyerek dua etti. Şentürk’ün cenazesi, namazın ardından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Doğan Şentürk de tabutu taşıyarak babasına veda etti.