Abone Ol

Doğan Medya satışa çıktı, Hande Fırat vanilyalı zencefil tarifi yazdı

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat Saray mutfağına girdi, vanilyalı zencefil övgüsü yaptı, saraydaki şeften aldığı tarifleri paylaştı.

Doğan Medya satışa çıktı, Hande Fırat vanilyalı zencefil tarifi yazdı

İktidara yakınlığı ile bilinen Demirören grubuna satış işlemleri başlayan Doğan Medya Grubu'ndaki gazetelerden Hürriyet'in, Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki yemekleri övdü.

Doğan Medya Grubu’nun AKP’li Demirören grubuna satış işlemlerine başlamasıyla ilgili haberler dünden beri Türkiye’nin gündemini oluştururken, gruba ait gazetelerden Hürriyet’in Ankara Temsilcisi Hande Fırat, bugünkü yazısını Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki yemekleri övmeye ayırdı.

Saray’da gazetelerin Ankara temsilcilerinin de katıldığı ‘Dünya Kadınlar Günü’ etkinliği sırasında verilen öğle yemeğinden izlenimlerini aktaran Fırat, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin mutfağındaki temel mantık, yiyeceklerin ziyan edilmemesi ve atılmaması. Ayrıca sağlıklı, kilo yapmayan gıdalardan yapılması. Mutfağın başında Seyit Başkonak var. Hem lezzetli, hem sağlıklı, hem de “atıksız mutfak” sebebiyle kendi Michelin yıldızımı onlara veriyorum.” diye yazdı.

Yazısının devamında da Saray mutfağının sırlarını madde madde sıralayan Fırat, yemekte verilen içecekleri de es geçmeyip “Külliye’deki öğle yemeğinde nefis içecekler vardı. Ben “vanilyalı zencefil” istedim. Sonra bir bardak, bir bardak daha istedim… Yazın buzdolabında soğutup keyifle tüketilebilecek bir içecek. Ben “vanilyalı zencefil” istedim. Sonra bir bardak, bir bardak daha istedim… Yazın buzdolabında soğutup keyifle tüketilebilecek bir içecek. ” ifadelerini kullanırken, köşesinin kalan kısmını da bu içeceğin tarifini vermeye ayırdı.