Abone Ol

Dişilik ve seksilik dozunda olunca güzel

Kiralık Aşk'ın fettan Yasemin'i Sinem Öztürk, Vatan'dan Melis Güvenç'e konuştu. İşte o röportaj...

Dişilik ve seksilik dozunda olunca güzel

Sinem Öztürk bu dönem otuz yaş kadını olmanın keyfini sürdüğünü söylüyor. Oyuncu, "Artık kendine daha fazla güvenen, ne istediğini bilen biriyim” diyor...
Sizce kadınlar hep kendinden güçlü erkeklerden mi hoşlanır?

Evet, her zaman kadınlar kendinden güçlü erkeklerden hoşlanırlar.

Bizim Kiralık Aşk'ta ki Ömer karakterimiz de kesinlikle çok güçlü yakışıklı ve başarılı bir erkek. Bir kadının , bir erkekten bekleyebileceği hemen hemen bütün özellikler çizilmiş durumda. Bir taraftan Kızlara öğütler veren Neriman diye bir karakterimiz var. Birçok kadın taktikle çalışır, birbirlerine dedikodu amaçlı taktik verirler. Bizim diziyi izleyenler "Keşke böyle bir aşk yaşasam" diyordur. Çünkü birçok insan aşık olmayı özlemiştir .
Sizin gözlemlediğiniz kadarıyla ilişkiler ve aşkın gidişatı nasıl?

Beslenme alışkanlıklarımız nasıl fastfood olduysa, teknolojinin gelişimiyle ilişkilerdede çabuk tüketim var. Herkes ilişkileri bol alternatifli görüyor.

Sabır ve tahammül yok. Bu çok yanlış. Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oldu. Kimse birbiri için çaba göstermiyor, mücadele etmiyor. Günümüzde çıkar ilişkileri de aşkın masumiyeti ve gücünü bitirdi. Artık sadece anlık aşklar, anlık heyecanlar yaşanıyor. Aşk sevgiye dönüşemeden bitiyor.
Duygularıyla hareket eden biri misiniz?

İlk başta duygularla başlarım ama mantıkla ilerlerim. Mantığımı sadece iş konusunda hemen devreye sokuyorum.

Sinem Öztürk'ün partisinde hırsızlık şoku!

30 yaş kadını olarak hayata karşı tavrınız değişti mi?

Kesinlikle değişti. Ne istediğimi bilen, kendine daha çok güvenen bir kadın oldum. Başta otuzlu yaşlar beni çok korkutsa da şimdi onun olgunluğunu yaşıyorum. Bu yüzden çok mutluyum, keyfini çıkarıyorum. Kendimi sevmeyi öğrendim.

Sinem Öztürk yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı
Yeni yaşınızda aldığınız kararlar var mı?

Kendimi sevmeyi, mutlu olmayı bilmeyi öğrendim. Beni nelerin mutlu edeceğini artık biliyorum.
Aşka olan bakış açınızı nasıl?

Aşk benim için heyecanla başlayıp huzura giden bir yolculuktur. O yüzden kesinlikle ben aşkı tutkuyla ve hırsla karıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Elde edilince biten bir şey değil. Aşk sevgiye giden yolda ilk adımdır. Benim hayatımdaki yeri çok büyük. Duygularımla yaşıyorum, aşk hayatımda ilk sırada, gerçekten sevgiye açılan bir kapı.

SİNEM ÖZTÜRK FOTOGALERİ
Dişilik ve seksilik size ne ifade ediyor?

Bana kadın olmayı ifade ediyor. Dişilik ve seksilik dozunda olduğu sürece çok güzel, ama ince bir çizgi var onu yakalamak gerekiyor.
Yaşadıklarınızdan çıkardığınız dersler oldu mu?

Hayata bahanelerle yaklaşmadan, ne istediğini bilerek, hayal kurmak ama onun hayal olabileceğini de bilincinde olup, mantıklı hareket etmek gerekiyormuş. Hayatta yaşadıklarımı hepsini bir tecrübe olarak aldım. Hiçbir şeyden pişmanlık ya da mutsuzluk hissetmiyorum. Hayat bir sınav. Bence gerekli tecrübeleri kazandığında bir adım daha öne geçiyorsun. Yoksa bir adım geri düşüp her seferinde aşağıya çekilebilirsin.

TAMAMI İÇİN TIKLAYIN