Abone Ol

Diriliş Ertuğrul'daki o sahne sosyal medyayı salladı

23 Aralık 2015 Çarşamba sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Poyraz Karayel yer aldı.

Diriliş Ertuğrul'daki o sahne sosyal medyayı salladı

Poyraz Karayel, dizi sırasında arkada görünen “Kadına şiddete son” mesajı, Poyraz’ın yılbaşı yorumu, bölüm sırasında çalan Mabel Matiz şarkısı ve bölüm sonunda Mete’nin vurulması ile çok konuşuldu. Dizi 28,45 Somera Rating ile sosyal medyada 1. oldu.

Diriliş “Ertuğrul”, Kocabaş’ın ölmesi ve dizi repliklerinin paylaşıldığı iletilerle konuşuldu. Dizi, 26,91 Somera Rating alarak sosyal medyada en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Fenerbahçe Antalyaspor maçına, Fenerbahçe’nin golleri damgasını vurdu. Özellikle Nani ve Şener’in golleri çok beğenilirken, Van Persie’nin 2 gol birden atması da taraftarı sevindirdi. Fenerbahçe’nin 4-2 kazandığı maç 9,56 Somera Rating ile sosyal medyanın 3.sü oldu.

Diriliş Ertuğrul'daki o sahne sosyal medyayı salladı - Resim: 1

En çok konuşulan 4. yapım Pelin Çift ile Gündem Ötesi oldu. Programın konusu Menemen olayı olmasına rağmen program etiketi #şehidimbilki olunca şehitlerle ilgili çokça ileti paylaşıldı. Program 4,5 Somera Rating ile 4. sıraya yerleşti.

Kara Sevda, romantik sahneleri, Burak Özçivit’in yakışıklılığı ve dizide yapılan Delibal filmi reklamı ile konuşuldu. Dizi 4,12 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan 5. yapım oldu.