Abone Ol

Diriliş Ertuğrul sosyal medyaya damga vurdu!

9 Aralık 2015 Çarşamba sosyal medya ratinglerinde zirvede Diriliş “Ertuğrul” yer aldı.

Diriliş Ertuğrul sosyal medyaya damga vurdu!

Diriliş “Ertuğrul”, Bamsı karakterinin diziye dönmesi ve dizinin replikleri ile sosyal medyada en çok konuşulan yayın oldu. Çarşamba günlerinin en çok izlenen dizisi, 22,14 Somera Rating ve %33’lük ileti payıyla sosyal medyada da birinci oldu.

Poyraz Karayel, Poyraz ve Sinan’ın baba-oğul dertleşmesi, Poyraz karakterinin delilerle olan sahnesinde İlker Kaleli’nin gösterdiği oyunculuk performansı ve Bahri’nin Adil Topal’ın kim olduğunu öğrenmesiyle konuşuldu. Dizi 21,53 Somera Rating ve %22,1’lik ileti payıyla sosyal medyada en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Diriliş Ertuğrul sosyal medyaya damga vurdu! - Resim: 1

En çok konuşulan üçüncü yayın Pelin Çift ile Gündem Ötesi oldu. Programın bu haftaki konusu Osmanlı sonrası Türklük ve Müslümanlık üzerinde oynanan oyunlardı. Yorumların #bilinsinki etiketiyle paylaşıldığı program 10,72 Somera Rating ve %8,4’lük ileti payıyla üçüncü sıraya yerleşti.

Fatih Portakal ile Ana Haber’de haber gündemiyle ilgili yorumlar #vicdanen etiketiyle paylaşıldı. Sosyal medya etkileşimi en yüksek ana haber bülteni olan Fatih Portakal ile Ana Haber 8,54 Somera Rating ve %5,9 ileti payıyla en çok konuşulan 4. yapım oldu.

Kısmetse Olur Emre ile evlilik yolunda ilerleyen Ayça’nın eski nişanlısıyla çekilmiş görüntülerinin ortaya çıkması ile konuşuldu. Program 5,0 Somera Rating ve %6,1’lik ileti payıyla günün en çok konuşulan 5. programı oldu.