Abone Ol

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümde Ertuğrul Bey tutsak ediliyor!

Diriliş Ertuğrul dizisinin 89. yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Diriliş Ertuğrul'un 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümde Ertuğrul Bey tutsak ediliyor!

Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Sultan'ın zehirlenmesi ile tüm dengeler altüst olur. Durum ile ilgiil suçlu ilan edilen Ertuğrul, Saadettin Köpek tarafından tutuklanır...
Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan ve ekrana bir hafta ara veren Diriliş Ertuğrul bugün yeni bölümü ile seyircinin karşısına çıkacak. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul 14 Haziran Çarşamba akşamı 91. bölümüyle sezon finali yapacak.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümü ile 31 Mayıs Çarşamba 20:00’de TRT 1’de.

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta Saadettin Köpek, Sultanı'ın zehirlendiğini haberini alır ve askerleriyle Hanlı Pazar'a gelir. Hanlı Pazar Ertuğrul Bey'in olduğu için Saadetin Köpek Sultanın zehirlenmesinden Ertuğrul Bey'i sorumlu tutar ve askerlerine Ertuğrul Bey'i tutuklamalarını emreder. İbnül Arabi Sultan için dua eder.

Saadetin Köpek'in emri ile Ertuğrul Bey ise Hanlı Pazar'da bir odada tutulur. Vasilyus, Sultanın zehirlenmesini ve Ertuğrul'un tutsak edilmesini fırsat bilip Hanlı Pazar'a saldırı düzenliyor. Alpler ve Hayme Ana, Ertuğrul'un tutuklanmasına karşı çıkar. Saadettin Köpek, Hanlı Pazar'ın kapısına askerlerini yerleştirir. Ertuğrul ise Saadetin Köpek'e gereken tedbirleri alasın der. Bunun Vasilyus'un planı olduğunu ve Hanlı Pazar'a saldırabileceğini söyler.
DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89. BÖLÜM FRAGMANI


Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?