Abone Ol

Dini lider Penis Baba günahlarından arınmak için penisiyle araba çekti

Hindistan'ın Bihar eyaletinde yer alan Munger kentinde yaşayan ve kent sakinleri tarafından son derece büyük saygı gören dini lider Penis Baba, penisiyle bir arabayı yüzlerce kişinin önünde 30 metre çekmeyi başardı.

Penis Baba günahlarından arınmak için penisiyle araba çekti

Hindistan son derece zengin ve bir o kadar da ilginç bir kültüre ev sahipliği yapıyor. Birçok farklı dine mensup bireyin yaşadığı Hindistan'da bu dinlerin temsilcileri ve saygı gören isimleri de ilginç denemelerde bulunabiliyor.

İşte o ilginç denemelerden biri geçtiğimiz günlerde Hindistan'ın Munger kentinde yaşandı. Herkes tarafından Penis Baba olarak bilinen dini lider, penisiyle bir arabayı 30 metre boyunca çekti.

Günahlarından arınmak istiyor

Kentte yaşayanlar Penis Baba'nın çocukluk döneminde türlü türlü günahlar işlediğini ve günahların kefaleti olarak kendisini cezalandırdığını söylüyor.

İpin bir ucunu arabaya bir ucunu da penisine bağlayan Penis Baba'nın bu ilginç denemesi Hindistan'da örneğine pek de rastlanmayan bir durum değil.

Hindistan'da bir gelenek

Geçtiğimiz aylarda ülkede düzenlenen Magh Mela Festivali'nde de dini bir lider, dine olan bağlılığını kanıtlamak adına penisiyle kamyonet çekmişti.

(Milliyet)