Abone Ol

Survivor'ın güzel yarışmacısı Dimitra: Deniz beni sakinleştiriyor

Survivor Yunan takımı oyuncularından Dimitra, verdiği röportajda samimi açıklamalar yaptı. Ailesiyle ve yaşadığı zor zamanlar ile ilgili söylediği sözler Dimitra'yı duygulandırdı.

Survivor'ın güzel yarışmacısı Dimitra: Deniz beni sakinleştiriyor

Survivor Türkiye-Yunanistan son hızıyla devam ederken Türk ve Yunan takımı yarışmacıları da Survivor'da ada hayatına adapte oluyor.

Zorlayıcı ada şartlarında duygusallaşan, yalnız kaldığı zamanlarda düşüncelere dalan yarışmacılardan Dimitra, TV'de olmayan bu çok özel görüntülerde samimi açıklamalarda bulundu.

Dimitra: ''Deniz beni sakinleştiriyor''

24 yaşındaki genç sporcu Dimitra, verdiği röportajda hayatında yaşadığı zor dönemlere değindi: ''Yalnız kaldığım zamanlarda, özellikle yarışmalardan sonra burası genelde çok sakin oluyor. Farkediyorum ki deniz beni sakinleştiriyor. Güneşin batışı ve ay gibi ufak şeyler beni mutlu ediyor. Bazen güneşin batışını izlerken çok farklı duygulara kapılıyorum. Negatif duygular. Zor geceler yaşadığım için gün batımı bazen beni korkutuyor.

Hastalıklardan dolayı sevdiklerimin acı çektikleri günler. Beynimden bu anıları silip atamıyorum. Babamın ve bir arkadaşımın ölümü bana ufak tefek şeylere önem vermem gerektiğini öğretti. Hayat çok kısa, ne kadar zamanımız kaldığını hiçbirimiz bilmiyor.

18 yaşımdan itibaren yalnız kaldığım için spor hayatımı bırakmak zorunda kaldım. Fakat eğitimime devam edebilmek için çalışmak zorundaydım. Bu beni çok etkiledi, babamı ve kız arkadaşımı kaybedince ben de kayboldum. Beni artık hiçbir şey korkutmuyor çünkü Tanrı'ya çok inanıyorum. Başıma tekrar kötü bir olay gelirse aynı şekilde üstesinden geleceğim. Hayat bu, birgün hepimiz tekrar bir arada olacağız buna inanıyorum.'' dedi.

Dimitra Vamvakousi kimdir?

Dimitra Vamvakousi 24 yaşında ve Ulusal Spor Akademisi kolejinden mezun. Modelliğe ilk adımlarını atıyor. Boş zamanlarında dalış yapmayı seviyor, ayrıca geçmişte sırık atlamada mesleki kariyer yapmış. Kişilik olarak kendini pozitif  ve dinamik bir kadın olarak tanımlıyor. Survivor kelimesi ona çok yakışıyor çünkü başından geçen özel durumlar ona hayatta kalmayı öğretti.