Abone Ol

Yeni Akit yazarı Dilipak'tan ilginç suikast uyarısı

Abdurrahman Dilipak, 'Sizin bir saç teliniz ya da bir damla kandan yola çıkarak sizin kullandığınız telefonun markasını ya da servis sağlayıcınızı bulmak mümkün' dedi.

Yeni Akit yazarı Dilipak'tan ilginç suikast uyarısı

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında, “Sizden alınan bir damla kan ya da bir saç telinden, çekilen çürük bir diş, kestiğiniz tırnak ya da biopsinizden sizin DNA haritanız ve beyninizin radyo frekansı tespit edilebiliyor.

Berberde kesilen saçlarınız, otelde yastıktaki tek tel saçınız, diş doktorunuz ya da bir enjeksiyona bulaşan bir kan, bir damla hacamat kanı üzerinden sizin hayati bilgilerinize ulaşılabildiği gibi, bu verilerden yola çıkarak size suikast da düzenlenebilir” dedi.

Dilipak yazısında, “Kişiliğiniz ve sağlığınız üzerinde tehlikeli operasyonlar söz konusu olabilir ve size bu operasyon için erişim noktasında sizinle temas da gerekmiyor. Size uzaktan da erişebilirler. Tıpkı şifresi ele geçirilen bir telefon ya da bilgisayara erişmek gibi bir şey bu.

Bakın daha vahim olan ne biliyor musunuz, sizin bir saç teliniz ya da bir damla kandan yola çıkarak sizin kullandığınız telefonun markasını ya da servis sağlayıcınızı bulmak, evinize yakın bir röle varsa onun markası ve bağlı olduğu sistem ya da size en yakın radar istasyonu, Rd-Tv ya da telsiz vericisinin markasından bağlı olduğu sisteme kadar bütün verilere ulaşmak mümkün.

Bu veriler hücrelerde kayıtlı.. Buna doğrudan ulaşamıyorsunuz ama yeni elektronik sistemler sayesinde bunlara ulaşabiliyorsunuz” ifadesini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın