Abone Ol

Dilek Şanlı'dan kayıp köpeği chester için suç duyurusu

Medyafaresi.com özel haber- Eski gazeteci ve Marka danışmanı Dilek Şanlı, kaybolan köpeği Chester için günlerdir mücadele veriyor.. Köpeğini bulana ödül de verecek.

Dilek Şanlı'dan kayıp köpeği chester için suç duyurusu

Kayıp köpek chester için suç duyurusunda bulundu

Eski gazeteci ve marka danışmanı Dilek Şanlının 5 yaşındaki pug cinsi köpeği Chester 31 Ağustos günü kadıköy moda civarında kayboldu.. Sahibi sokak sokak gece gündüz aradı her duvara ilan yapıştırdı..

Aramadığı yer kalmadı, sonunda kadıköy iskelesindeki Turyol şirketine sorduğunda, köpeği onların bulduğunu Gökay A. adlı bir çalışanın eve götürdüğünü öğrendi..

Şanlı Gökay A'yla telefonla konuştu. Köpeği ertesi gün kadıköy iskelesinde teslim alacağını öğrenince çok sevindi ama söylenen saatte gelmedi gökay A.. Saatlerce bekledi Gökayın cep telefonu kapalıydı. Bir turyol çalışanı ertesi sabah şanlıyı arayarak Gökay A'nın Eminönü iskelesinde olduğunu söyledi.

Şanlı Gökay A.yı Eminönü iskelesinde buldu, ancak Gökay A. ona köpeği esatpaşa mahallesindeki evinin bahçesine bıraktığını ve burada çalındığını söyledi. A. şanlıya köpeği çalanların kim olabileceğini bildiğini söyleyerek süre istedi.

Ancak o sürede iyi haber gelmedi. şanlı esatpaşaya gitti sokak sokak esnafa, kahvehanelere, petshoplara, karakola sordu... Nihayetinde Gökayla defalarca yaptığı telefon görüşmelerinden sonra evinin adresini öğrendi.

Yeniden yüzleştiklerinde Gökay A. Yeniden köpeğin çalındığını anlattı.. Birlikte arama çalışmalarına da katıldı.. Bu arada Şanlı gökay A.nın komşusunundan chester ve gökay A'nın bir servis minibüsüne bindiğini bir süre sonra gökay a'nın tek başına döndüğünü öğrendi..

Gökay A.nın ağabeyinin de servis minibüsü işlettiği öğrenen şanlı İki komşudan da bu bilgiyi doğruladıktan sonra soluğu Kadıköy polis karakolunda aldı, şikayetçi oldu. Yaşadıklarını gün gün sosyal medya hesabından da paylaşan Şanlı ve ailesi minik dostundan gelecek iyi bir haberi bekliyor.

medyafaresi.com özel haberi