Abone Ol

Dilan Çiçek Deniz'den küvet pozu

‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisiyle oyunculuğa adım atan, 2014 Türkiye ikinci güzeli Dilan Çiçek Deniz, küvette çekilen fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.

Dilan Çiçek Deniz'den küvet pozu

Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz Miss Turkey 2014 2. güzeli seçildi

Dilan Çiçek Miss Universe finali için hazır

Dilan Çiçek Deniz... GALERİ

‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisinde oynayan, Miss Universe Türkiye 2. güzeli Dilan Çiçek Deniz, MBC4 kanalındaki Turki Ekstra’ya konuştu:

Dilan Çiçek Deniz'den küvet pozu - Resim: 1

“Dizideki arkadaşlarımla kısa sürede aile gibi olduk. Hepsiyle inanılmaz yakınım. Büşra (Develi) ile 8 yıldır arkadaşız. Zaten çekimlere başlamadan önce oyunculuk dersi aldık, bu sırada birbirimizle çok iyi kaynaştık.”

Şair ruhlu Dilan Çiçek Deniz!


 Tatlı Küçük Yalancılar’ın Ebru’su Dilan Çiçek Deniz’le Galata sokaklarında gerçekleştirdiğimiz çekimde yeni sezondan güçlü desenler, kontrast renkler ve dokulu kumaşlar ön plandaydı.

En sevdiğim bölümde okuyorsunuz! Nasıl tercih ettiniz?

Edebiyat küçüklüğümden beri hayatımın içinde, annem ve babam öğretmen. Annemin edebiyat öğretmeni oluşu çok etki etti. Dokuz yaşından beri şiir yazıyorum. Küçükken annemi, ‘Anne, şiirim geldi!’ diye uyandırırdım (gülüyor). Ege Üniversitesi’nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediğim bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar verdim ve sınavlara tekrar girip yüzde 50 bursla bu bölümü kazandım.

İlk okuduğunuz kitabı hatırlıyor musunuz? Sizin için en kıymetli olanları anlatır mısınız?

İlk okuduğum kitap Eduard Uspenski’nin Fedor Amca’sı. Annemin de ilk okuduğu kitap buymuş o yüzden bendeki yeri çok ayrı. Emek verilmiş bütün kitaplar benim için kıymetli fakat her zaman yanımda taşıdığım bir kitap var: Sevda Sözleri, Cemal Süreya.

Nelerden bahsediyorsunuz şiirlerinizde ve ikinci kitabınız ne zaman hazır olacak?

Bir ay sonra çıkarmayı düşünüyorum, umarım yapabilirim. Küçüklüğümden beri çok duyarlı olduğum için genelde toplumdaki sorunlar, savaşlar, doğa ve yalnızlık üzerine kısa ve vurucu şiirler yazıyorum.

Küçük Tatlı Yalancılar ilk dizi projeniz, nasıl gidiyor?

Harika gidiyor, böyle bir işin içinde olduğum için çok mutluyum. Türkiye’de daha önce örneği olmayan bir projeye imza atmış olmak ayrı bir motivasyon benim için.

Tiyatro ve dizi nerede ayrışıyor sizce?

Tiyatroda enerjinizi seyirciye geçirmek diziye göre daha kolay çünkü iç içesiniz seyirciyle, fakat kamera önünde biraz daha zorlaşıyor, daha çok çaba sarf etmeniz gerekiyor.

DEMET AKBAĞ İLE OYNAMAK İSTERİM

Tiyatro girecek mi peki yeniden hayatınıza?

Hiç gitmeyecek ki! Her şey oturduğu zaman çalışmalara tekrar başlayacağım.

Dizinin orijinali Pretty Little Liars’ı izler miydiniz?

Evet izlerdim, hem de çok severek!

Ebru’yla ne kadar benzeşiyorsunuz?

Ebru içine kapanık bir karakter... Sessiz bir yapısı var. Kendini bulmaya çalışıyor, onunla bu açıdan benziyoruz çünkü bende de yolculuk hiç bitmiyor.

Televizyon izler misiniz? Sıkı takipçisi olduğunuz diziler var mı?

Küçüklüğümden beri çok fazla yabancı dizi izliyorum hatta İngilizce’yi yedi yaşında dizi izleyerek kendi kendime öğrendim.

Kimle aynı sahneyi paylaşmak isterdiniz?

Demet Akbağ, Hümeyra.

Instagram mı, Twitter mı?

Instagram (gülüyor).

Bundan 10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?

Gelecekten beklentim çok yüksek! Bol işli, aşklı, tutkulu olmasını, hayatımdaki her şeyin daha iyiye gitmesini bekliyorum. Oyunculukta kendimi geliştirmiş ve iyi bir yerde, birkaç kitap çıkarmış ve birkaç iyi dost edinmiş, ailemle, arkadaşlarımla, sevdiklerimle mutlu bir yerde görüyorum.

Vatan