Abone Ol

CHP'li Dikili belediye başkanı hakkında ikinci taciz iddiası

İzmir'in Dikili ilçe belediyesinde taşeron işçi olarak çalışan bir kadın, Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un kendisini taciz ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

CHP'li Dikili belediye başkanı hakkında ikinci taciz iddiası

Alınan bilgiye göre, Çandarlı Mahallesi'ndeki Dikili Belediyesi  Kültürevi'ndeki kafeteryada kasiyer olarak çalışan G.K. (24)  17 Temmuz 2017  akşamı çalıştığı sırada Başkan Tosun'un kendisine sözlü ve fiziki tacizde  bulunduğu iddiasıyla Dikili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda  bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa Tosun, konu hakkında AA muhabirine yaptığı  açıklamada, 25 Aralık Pazartesi günü avukatları aracılığıyla açıklama yapacağını  belirterek "Ancak ifade etmek isterim ki bu bir siyasi kumpastır, algı  operasyonudur. Olayın gerçek yüzü yapılacak soruşturma sonucu ortaya çıkacağına  inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan G.K'nin bugün iş yerine geldiği öğrenildi.

Çandarlı Mahallesi'ndeki Dikili Belediyesi Ek Hizmet Binasında görevli  zabıta yardımcı personeli D.C. (32) 17 Temmuz'da Tosun'un kendisini sözlü ve  fiziki tacizde bulunduğu iddiasıyla 25 Ağustos 2017 günü jandarmaya şikayette  bulunmuştu.