Abone Ol

Diken’in RedHack haberine engel!

Diken'de yayınlanan RedHack'in Berat Albayrak'ın mailini engellediğine ilişkin haberine engel getirildi.

Diken’in RedHack haberine engel!

Redhack, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın e-mail hesabını hacklediğini duyurdu ve “Başta Alp Altınörs ve Aslı Erdoğan başta olmak üzere solcu muhalifleri serbest bırakılmazsa 20 GB mailleri yayınlarız!” mesajı paylaştı.

Diken’in RedHack haberine engel! - Resim: 1RedHack: Aslı Erdoğan ve solcu muhalifler serbest bırakılmazsa Albayrak'ın 20 GB mail'ini yayınlarız

Redhack, daha sonra paylaştığı bir mesajda Albayrak'ın mailinin hacklenmesine dair haber yapmadığını öne sürdüğü sozcu.com.tr'nin sitesini hacklediklerini ve haberi kendileri yaptıklarını söyledi. Sözcü, daha sonra ilgili haberi yayınladı.

RedHack'in Twitter hesabından yapılan açıklamaya ek olarak Albayrak'ın mail hesabına ait olduğu iddia edilen ekran görüntüsü de yayınlandı.

Diken.com.tr'nin konuyla ilgili yaptığı habere engelleme getirildi.

Diken’in RedHack haberine engel! - Resim: 2Rıdvan Dilmen ne alaka!

Redhack, daha sonra paylaştığı bir mesajda Albayrak'ın mailinin hacklenmesine dair haber yapmadığını öne sürdüğü sozcu.com.tr'nin sitesini hacklediklerini ve haberi kendileri yaptıklarını söyledi.

Sözcü, daha sonra RedHack'in Berat Albayrak'ın e-mailini hacklediği haberini sitesine koydu.

Diken'de yayınlanan RedHack'in Berat Albayrak'ın mailini engellediğine ilişkin haberine engel getirildi. Diken'de yayımlanan haberin linkine tıklandığı zaman "Bu habere ulaşılamıyor" uyarısı okuyucuların karşısına çıkıyor.

t24