Abone Ol

Didem Soydan: Yılbaşı kutlanmasın diyenler, Kuran kursunda tecavüz edilen çocuklara da sahip çıksın

Şişli Belediyesi, yılbaşı kutlamalarının iptal edildiğini duyurdu. Şişli'de terör saldırısı bahanesiyle yılbaşı süslemesi ışıklar da sökülüyor. Bu uygulamaya ise kamuoyunda büyük tepki gösteriliyor.

Didem Soydan'dan olay tweet: Kuran kursunda tecavüz edilen...

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün sürmesi planlanan (28, 29, 30, 31 Aralık) yılbaşı etkinliği iptal edildi. Şişli Kaymakamlığı'nın güvenlik nedeniyle etkinlik gün sayısının azaltılması ricası üzerine programın tamamı Şişli Belediyesi tarafından iptal edilmiştir" denildi.

İstanbul’daki etkinlikler bir bir iptal edilirken Şişli’deki ışıkların bile sökülmesi tepki çekti. Ünlü model Didem Soydan da Twitter hesabından iptallere çok sert çıktı.

Soydan, “Yılbaşı kutlanmasın diye gösterdiğiniz özeni(!) Kuran kurslarında tecavüze uğrayan evlatlar için gösteremediniz yazıklar olsun özeninize” ifadelerini paylaştı.

Didem Soydan: Yılbaşı kutlanmasın diyenler, Kuran kursunda tecavüz edilen çocuklara da sahip çıksın - Resim: 1

Gazeteci Engin Baş Twitter'dan, "Taksim ve Beşiktaş'tan sonra Şişli'de de yılbaşı kutlamaları yasaklanmasını anlıyoruz diyelim. (Anlamıyoruz da neyse) caddelerden yılbaşı ışıklandırılmalarını ve süslerini niye söküyorsunuz. Işıklara karşı terör saldırısı beklentisi mi var?" tepkisini dile getirdi.