Abone Ol

Didem Soydan Posta'nın haberiyle dalga geçti: Bunlar da ne işsiz kaldılar..

Posta'da çıkan Didem Soydan haberi ünlü mankeni kızdırdı. Didem Soydan uzun zamandır hiçbir gazeteye röportaj vermedim diyerek kendi ağzından açıklamalarının yer aldığı haberi yalanladı. Üstüne Posta ile dalgasını geçti.

Didem Soydan Posta'nın haberiyle dalga geçti: Bunlar da ne işsiz kaldılar..

Posta gazetesinde çıkan "Aslında utangaç biriyim" başlıklı haberde seksi manken Didem Soydan'ın samimi açıklamalarda bulunduğu belirtilmişti.

Haber şöyleydi:

Didem Soydan, “Farkınız nedir?” sorusuna cevap verdi.

35 yaşındaki manken, "Beni yakından görenler ‘Bunda bir numara yok’ diyebilir. Beni bir de podyumda izlesinler. Aslında utangaç biriyim. Ama orada başka bir şeye dönüşüyorum. ‘Podyumda yürürken elimi nasıl kullanırım?’ diye ayna önünde bir yıl çalıştım" ifadelerini kullandı.

Posta'daki bu haberi bir çok haber sitesi de alıntılayarak kullandı.

Didem Soydan haberleri görünce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve hiçbir gazeteciye veya gazeteye röportaj vermediğini söyledi, Posta'nın haberiyle dalgasını geçti.

İşte Didem Soydan'ın o paylaşımı...

@didem_soydan

Bir gazeteye, gazeteciye veya bir tv kanalına röportaj vermeyeli en az beş sene oldu. Bir kaç haber sitesinde röportaj vermişim gibi haber var. Bunlar da ne işsiz kaldılar yahu.

Kendi adıma sosyal medyanın en muazzam yanı hiçbir haber kuruluşuna muhtaç kalmamak oldu. Ne ise kendi ağzımdan söyleyip "acaba ne yazacaklar? işimden bahsedecekler mi?" telaşına düşmeden kendi alanımdan doğruca paylaşma gücünü sağladı bana.

İŞTE O TWEET

Didem Soydan Posta'nın haberiyle dalga geçti: Bunlar da ne işsiz kaldılar.. - Resim: 1

medyafaresi.com