Abone Ol

Didem Arslan Yılmaz ve Ahmet Hakan arasında flaş canlı yayın kavgası

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, adını anmadan Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz'ı eleştirmişti. Didem Arslan Yılmaz da sosyal medya hesabından isim vermeden Ahmet Hakan'a yanıt verdi.

Didem Arslan Yılmaz ve Ahmet Hakan arasında flaş canlı yayın kavgası

Ahmet Hakan, "Al sen yap bacım" başlığıyla yayımlanan yazısında adını anmadan gazeteci Didem Arslan Yılmaz'ı eleştirmişti.

Yazısında, "Rakip televizyon kanalında bir ‘sunucu’ var. Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun yapacakları tartışmanın kendi programında gerçekleşmesi için resmen ve alenen ayılıyor, bayılıyor, ölüyor, bitiyor. Öyle delice istiyor ki bunu... Ekrem Bey’e ayrı yalvarıyor, Binali Bey’e ayrı yalvarıyor.

Bununla da yetinmiyor. Böyle bir tartışmayı yönetme ihtimali olan kişilere de fırsatını bulunca bel altı, bel üstü falan dinlemeden... Sallıyor babam sallıyor" ifadelerini kullanan Ahmet Hakan'a Yılmaz'dan cevap geldi.

Didem Arslan Yılmaz da sosyal medya hesabından Ahmet Hakan'ı adını anmadan yanıt verdi.

Yılmaz Twitter hesabından şunları yazdı:

Sayın Binali Yıldırım, Sayın Ekrem İmamoğlu şu anda siyaset gündeminin en önemli iki ismi. Programıma iki değerli adayı davet etmek işimin gereği. Bu yayını çok istiyorum... BİR SAKINCASI MI VAR?

Bel altı vurmam çirkeflik yapmam. Bir örnek verim; tatildeki kanal patronunun ayağına kadar gidip bir sunucuyu kovdurmaya çalışsaydım, bu sadece ekmekle oynamak değil, çirkeflik olurdu. Ben böyle bir kötülük yapmam !!!

Didem Arslan Yılmaz ve Ahmet Hakan arasında flaş canlı yayın kavgası - Resim: 1

NE OLMUŞTU?

Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminde yarışan CHP'li Ekrem İmamoğlu ve AKP'li Binali Yıldırım'a birçok kez 'ortak program' teklif etmişti.

Bu teklifi son olarak Ekrem İmamoğlu ile birlikte gerçekleştirdikleri yayında yineleyen Yılmaz, programın kendi moderatörlüğünde, Habertürk TV ekranlarında yapılması gerektiğini söyledi. Yılmaz bunun 'tarafsız ve bağımsız yayıncılık' adına önemli olduğunu söylemişti.