Abone Ol

Kıyıya vuran dev köpekbalığının inanılmaz görüntüleri

Meksika’nın Baja California eyaletinde Dale Pearson inanılmaz bir manzarayla karşılaştı.

Kıyıya vuran dev köpekbalığının inanılmaz görüntüleri

Uzaktan bakıldığında dev hayvan bir nokta gibi görünüyordu. Kıyıya yaklaştığında ise iki adam gözlerine inanamadı. Newsner.com'un haberine göre başta iki adam bunun çekiç başlı köpekbalığı olduğunu zannettiler.

Yaklaşınca ise bunun 5 metre uzunluğundaki bir beyaz köpekbalığı olduğunu gördüler. Köpekbalığı kıyıya çok yakın olduğundan başının tehlikede olduğunu düşündüler. Videoyu çeken Dale o sırada şöyle bir yorum yaptı:

“Sanırım bulunduğu yerin derinliğinin farkında. 30 dakikanın ardından kendiliğinden uzaklaştı ve iki gün boyunca yine kıyıda görüldü. Görmekte olduğunuz koyuluk ise kuyruğunun kaldırmış olduğu kum ve çamur. Kan değil kesinlikle” dedi. Son olarak da şunları ekledi:

“Uzmanlar videoyu izledikten sonra köpekbalığının yaralanmış olduğuna kanaat getirdiler. Ancak durumu ciddi değilmiş ve kendiliğinden iyileşebilirmiş.”

Kıyıya vuran dev köpekbalığının inanılmaz görüntüleri - Resim: 1

Video, Youtube’da 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Herkesin her gün böylesine dev ve tehlikeli bir hayvanla karşılaşma şansı olmuyor. Bu nedenle iki adam çok şanslılarmış.

Beyaz köpekbalıkları Avustralya, Yeni Zelanda ve Kuzey Amerika’da yetkililer tarafından özenle korunuyor. Hayvanseverler de ellerinden geleni yapıyorlar.

Kıyıya vuran dev köpekbalığının inanılmaz görüntüleri - Resim: 2