Abone Ol

Müthiş derbi Kartal'ın: Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi nefes kesti. Maçta 1-0 geriye düşen Kartal, Vida ve Quaresma'ın (2) muhteşem golleriyle karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Müthiş derbi Kartal'ın: Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe

Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park'ta kozlarını paylaştı.

F.BAHÇE FERNANDAO İLE ÖNE GEÇTİ :Mücadele son derece hızlı başladı. Karşılaşmanın ilk golünü bulan taraf Fenerbahçe oldu. Ofsayt tartışmalarının yaşandığı pozisyonda Fernadao'nun 8. dakikada attığı golle öne geçen Fenerbahçe, Beşiktaş'a ilk yarıda gol atma şansı tanımadı.

Ofsayt ve penaltı tartışmaları içinde geçen ilk 45 dakikayı Fenerbahçe 1-0 önde kapattı.

BEŞİKTAŞ QUARESMA'YLA GERİ DÖNDÜ : İkinci yarının ilk düdüğüyle rakip kalede baskı kuran Beşiktaş, bir korner organizasyonuyla skora denge getirdi. 49. dakikada Gökhan Gönül'ün ortasında Vida'nın güzel kafa vuruşuyla maç 1-1 oldu.

Vida'nın golünden sonra maçtaki kontrolü tamamen eline alan Beşiktaş, karşılaşmanın 78. dakikasında öne geçti. Portekizli yıldız Quaresma'nın trivela vuruşuyla skor 2-1'e geldi.

Oynadığı futbolla sahanın en iyisi olan Quaresma maçın son dakikasında şık bir gol daha attı. Dar açıdan sol ayakla yaptığı vuruşla topu filelere gönderen Quaresma, siyah-beyazlı ekibe 3-1'lik galibiyeti getirdi.

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE'Yİ YAKALADI, YARIŞTA KALDI : Beşiktaş, şampiyonluk için son derece önemli olan maçta Fenerbahçe'yi yenerek puanını 44'e getirdi ve rakibiyle puanları eşitledi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında karşılaştı. 4 gollü derbiyi kazanan Beşiktaş oldu. Siyah beyazlı takımda Quaresma özellikle ikinci yarıdaki performansı ile galibiyete imza atan isim oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe nefes kesen bir derbide karşılaştı.

Vodafone Park'ta oynanan maçta iki takım da istekli futbolları ile dikkat çekti ancak kazanan 3-1'lik sonuçla ev sahibi Beşiktaş oldu.

Fenerbahçe maçın henüz 8. dakikasında Fernandao ile golü bulup 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla biten maçın ikinci yarısına Beşiktaş hızlı başladı. Bunun sonucunda da 49. dakikada Vida ile beraberliği buldu. Siyah beyazlı takım 77. dakikada Quaresma'nın müthiş trivelası skoru 2-1'e getirdi. 90+4'te sahneye yine çıkan Quaresma skoru belirledi: 3-1.

Bu sonuçla Beşiktaş 44 puana yükseldi. Fenerbahçe ise 44 puanda kaldı.