Abone Ol

Depresyondaki vajinalara vajina detoksu

Amerika'da son zamanlarda oldukça trend olan ve tartışmalara sebep olan "Vajina Detoksu"nu daha önce duymuş muydunuz?

Depresyondaki vajinalara vajina detoksu

Cevabınız "Hayır" ise, sizi birazcık şaşırtacağız. Çünkü bu detoks için geliştirilmiş yöntem oldukça ilginç.

Depresyondaki vajinalara vajina detoksu - Resim: 1

Bu gördüğünüz "Bitkisel Rahim Detoksu İncileri" adı altında satılan ürünler, vajina içine yerleştiriliyor.

Vajina içini temizlediği, Vajinal rahatsızlıkların pek çoğunu iyi ettiği, Depresyonda olan vajinanızı, ilk zamanlardaki haline dönüştüreceğini bile iddia ediyorlar.

Bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Satışı halen devam etmekte olan ürünlerden bir tanesi ise kullanıcılarına, sarkmış vajinayı toparlamayı, sıklaştırmayı ve hatta küçültmeyi vadediyor."İnci" adı verilen, kokulu küçük bitki toplarının fiyatları ise dudak uçuklatacak fiyatlarda.

1 veya 2 aylık paketler halinde satılan bu ürünler, 85$ ila 480$ civarında...
Vaadlere kanarak, bu ürünleri kullanan kadınlar aldıkları sonuç karşısında şaşkınlar. Kimi kadınlar vajinalarının zarar gördüğünü söylerken, kimileri aldıkları bu sonucun vajinal temizlikten kaynaklandığını iddia ediyorlar.
Seks sağlığı uzmanları ise uyarıyor!

Satış rekorları kıran bu ürünlerin, etkisiz olmalarının yanında, oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini söylüyorlar.
"Bu ürünler bitkisel olsalar bile, hiçbir şekilde vajinal bir testten geçmeden piyasaya sürülüyorlar!"

"Sizin uterusunuz yorgun, depresyonda veya kirli değil! Vajinanız da enerji çakrasını kaybetmedi." "Vajina sağlığınız için alternatif tıptan aldığınız yardımlar, uzun dönemde enfeksiyon kapmasına neden olabilir.""Hatta yine bu kötü bakteriler nedeniyle, depresyondaki vajinanızı mutluluğa ulaştırmak isterken, toksik şok kurbanı olabilirsiniz."

(Onedio)