Abone Ol

Dennis Rodman: Madonna onu hamile bırakmam için 20 bin dolar teklif etti

Dennis Rodman, durumu "Hamile kalmak istediği dönemde benim kariyerim yükselişte, onunki ise biraz düşüşteydi" diyerek açıkladı.

Dennis Rodman: Madonna onu hamile bırakmam için 20 bin dolar teklif etti

Daha önce NBA takımlarından Chicago Bulls'da oynayan Dennis Rodman, bir dönem birliktelik yaşadığı Madonna hakkında katıldığı The Breakfast Club adlı radyo programında açıklamada bulundu. Basketbolcu, Madonna'nın kendisini hamile bırakması için 20 milyon dolar teklif ettiğini fakat bunu başaramadığını iddia etti.

Sözcü'nün haberine göre, 90'lı yılların başlarında ilişkileri olduğunu belirten Rodman, tekliften sonra yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Kumar masasında telefonum çaldı. Madonna bana ‘Yumurtlama dönemindeyim’ dedi. Bana özel bir uçak gönderdi. Görevliye masayı ayırmasını söyledim. Daha sonra New York’a Madonna’nın yanına gittim. Daha sonra aynı uçakla geri dönerek kumar oynamaya devam ettim.”

Dennis Rodman: Madonna onu hamile bırakmam için 20 bin dolar teklif etti - Resim: 1

Madonna’nın neden kendisini hamile bırakması için onu seçtiği sorusunu ise “1993 yılında sanırım onun kariyeri düşüşe geçmişti. Benimle çıkmak istedi çünkü o dönem ‘kötü çocuk’ olarak çok popülerdim. Kariyerim de yükselişteydi. Yani beni seçmesinin nedeni bence bu… Benim kariyerim yükselişte, onunki ise birazcık düşüşteydi” diyerek yanıtladı.