Abone Ol

Deniz Seki, Emel Müftüoğlu'nun teşviğiyle mide ameliyatı olacak

Posta Gazetesi yazarı Serhan Sokulgan'ın yazısında, Deniz Seki aldığı kiloları yorgunluğu dolayısıyla veremeyince, yakın dostu Emel Müftüoğlu'nun da teşviği ile mide ameliyatı olmaya karar verdiğini yazdı.

Deniz Seki, Emel Müftüoğlu'nun teşviğiyle mide ameliyatı olacak

Posta Gazetesi yazarı Serhan Sokulgan’ın yazısı şöyle;

İSTİKLAL CADDESİ'NİN SUNİ YEŞİL GÖRÜNÜMLÜ TRAVMAY RAYLARI

Uzun zamandır İstiklal Caddesi'nde yapılan inşaat ve yol yapım çalışmaları tüm esnafı ve semt sakinlerini yıldırmış durumdaydı. Terör olayları sonrası krizle kapanan dükkanların üstüne bir de bu çalışmalar eklenince, Beyoğlu hızla kan kabetmeye başladı. Uzun zamandır süren bu yol çalışmasının bir bölümü bitti.

Geçen gün yeni ray sisteminin yanlarının yeşil boya ile boyandığını görünce "vah vah" demekten kendimi alamadım. Bunca sıkıntıya karşın, ballandıra ballandıra anlatılan proje sonucu suni taş yığını ve yalancı yeşil görünümlü boyalı raylar mı bizi karşılayacaktı? Sosyal medyada kısa sürede tepkilere yol açan İstiklal Caddesi görüntüsü herkesin tepkisini topladı. Taksim Meydanı düzenlemesinde beklentilerle beklediğimiz, ama hayal kırıklığı yaşadığımız düzenleme maalesef İstiklal Caddesi'nin başına da geldi.


GREY'İN GiZLİ MABEDİ CARBON

Canlı müziğin hala popüler olup tırmanışta olduğu şu dönemler, İstanbul eğlence hayatına yeni mekanlarda peş peşe açılıyor. Jupiter grubun bünyesinde sezon başı açılan People şu sıralar oldukça gözde mekanlardan. Jupiter'in Topağacı'nda bulunan Grey'i de hala yıldızını koruyan dükkanlardan. Grey'in hemen alt katında geçen hafta açılan Carbon da şu sıralar herkesin merakında. Mutfak ve personel odalarını görerek geçtikten sonra ulaşılan Carbon'da canlı müzik yapılıyor.

Gizli kalsın ve Fenix'in üst katında açılan disco gibi gizemli mekanlar kervanına katılan Carbon'da, gittiğim akşam Baran sahnedeydi. 80 kişilik butik bir mekan olan Carbon, bu kış canlı müzik mekan arayışında olanlara cevap verecek gibi gözüküyor.

SAHRAP SOYSAL'IN BOHEM MEKANI

Beyoğlu'nda Sahrap ismi ile 2 yıl evvel açılan Sahrap Soysal'ın restoranı hala çok popüler. Günler öncesinden İstanbul'un her yerinden rezervasyon yapıp gelenler, burayı öve öve bitiremiyor. Soysal'ın kendi reçeteleri ve tarifleri ile çıkan kendine has mezeleri ve yemekleri gerçekten çok dikkat çekici. Gittiğim akşam yediğim yaprak uykuluk ve Balkan köfte çok cezbediciydi.

Ünlü yüzlerin de geldiği Sahrap'ta ambiyans tam Beyoğlu ruhunu yansıtıyor. Arka fonda çalan Zeki Müren ya da Müzeyyen Senar şarkıları buranın ruhuna yakışmış. Ancak personelin soğuk tavrı ve müşteri ile diyaloğu birçok güzel şeyi gölgeleyebiliyor. Sahrap Soysal'ın da zaman zaman restoranda bulunduğu "Sahrap"a her şeye rağmen güzel yemekleri için uğranılabilir.

KASIMDA SANKİ YAZI YAŞADIK

Son yılların soğuk olmayan ve en güzel bahar havasını yaşatan bir kasım ayı yaşıyoruz. Güneyde hala denize girenlerden tutun, boğaz hattında açık alanlarda keyif yapanlara kadar herkes yaza yakın bir hava yaşadı.

Yazlık mekanlar bile hala üzerlerini kapatıp kış moduna geçmezken, güneyde oteller hafta sonu hala dolup taşıyor. Yarın itbariyle kış ayına direkt geçiş yapacak olan Türkiye geneli "hava tam limonata" söylemi ile kasım ayını çok arayacak gibi gözüküyor.

EN SON KONUŞULANLAR

Ajda Pekkan 1 yıldır Volga Tamöz'le üzerinde çalıştığı hem maxi single'ı, hem de akustik projesini son anda iptal etmiş. Karar değişiklikleri ile ekibini her zaman şaşırtan Ajda Pekkan, yine Ozan Çolakoğlu'nun kapısını çalıp, 10 şarkılık yeni bir albüm çalışmasına start vermiş.

Tarkan, son albümünde yer alan "Beni Çok Sev" şarkısına gelen klip senaryolarına karar veremediği için sürekli fikir değiştiriyordu. Geçen salı ve çarşamba günü çekimleri tamamlanan yeni klibi önümüzdeki günlerde müzik kanallarında olacak.

Deniz Seki aldığı kiloları bir türlü veremeyince, yakın dostu Emel Müftüoğlu'nun da teşviği ile mide ameliyatı olmaya karar vermiş. Mide ameliyatı olacak kadar aşırı bir kiloya sahip olmayan Seki'nin, ailesi ve ayrı bir yakın arkadaş çevresi de bu karara karşı çıkıyormuş.