Abone Ol

Deniz Akkaya: Kızım bana benzemiyor çünkü...

Ünlü isim Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile ilgili yorumlara böyle tepki gösterdi.

Deniz Akkaya: Kızım bana benzemiyor çünkü...

Deniz Akkaya, önceki gün yedi yaşındaki kızı Ayşe’yle çekilmiş bir selfiesini sosyal medya hesabından paylaştı. Anne kız son derece keyifli bir kareyi takipçileriyle paylaşan Deniz Akkaya bu fotoğrafın altına gelen ‘kızınız size benzemiyor’ yorumunu görünce hem üzüldü hem de sinirlendi.

Deniz Akkaya: Kızım bana benzemiyor çünkü... - Resim: 1

Pek çok ünlünün takipçi yorumlarından mağdur olduğu sosyal medya platformun bu konudaki son mağduru Deniz Akkaya oldu. Ancak Akkaya, pek çok ünlünün aksine bu yoruma tepkisiz kalmak yerine uzun ve dikkat çeken ifadelerle dolu bir yanıt vermeyi uygun gördü. İşte Deniz Akkaya’nın o yanıtı: “Kadın olmak,incelik ve zarafet,şefkat demekti bir zamanlar ama görüyorum ki kadınlara bu ülkede şiddet uygulayan,çocukları taciz eden erkekler değil onları yetiştiren annelerin kötü kalpleri.

Evet kızım bana benzemiyor çünkü babasının kopyası,yada bende çok estetik var. Peki bunu üşenmeden,dert edinip,iş edinip yazanda sadece sadece habis, mutsuz,ilgi görmemiş taciz edilmiş dövülmüş bir çocuğun yetişkinliğe yansıması var. Keşke kızım kadar iyi kalpli kızım kadar şefkatli ve melek olsanız ama siz o treni çoktan kaçırmışsınız…

sözcü