Abone Ol

Demi Lovato Facebook'taki Türkçe paylaşımıyla şaşırttı

Demi Lovato, Madame Tussauds İstanbul’daki balmumu figürünü kendi Facebook hesabından Türkçe olarak duyurdu.

Demi Lovato Türkçe paylaşımıyla şaşırttı

250 yıllık tarihiyle ziyaretçilerini yıldızlarla buluşturan Madame Tussauds İstanbul’un en yeni üyesi sanatçılık kariyeri ve hayırseverliğiyle tüm dünyanın hayranı olduğu Demi Lovato. Lovato Madame Tussauds İstanbul’da sergilenmeye başlayan balmumu figürünü kendi Facebook hesabından Türkçe olarak duyurdu ve hayranlarını figürünü ziyaret etmeye davet etti.

Madame Tussauds İstanbul, İstiklal Caddesi’nde bulunan merkezindeki yıldızlar arasına yeni bir isim daha ekledi. Oyunculuk kariyerine henüz çocuk yaşta televizyon dizileri ile başlayan, daha sonra yönünü büyük başarılara imza attığı müziğe çeviren Demi Lovato’nun balmumu figürü yıldızlar arasındaki yerini aldı. Dünyaca ünlü sanatçı, Madame Tussauds İstanbul’daki figürünü kendi Facebook hesabından Türkçe olarak “Merhaba Türkiye! 18 Ocak’tan itibaren figürüm Madame Tussauds İstanbul’da! Sizlerle buluşacağım için çok heyecanlıyım. Sen de benimle aynı heyecanı paylaşıyorsan, Madame Tussauds İstanbul’da buluşalım” diye duyurdu.

1992 yılında New Mexico’da dünyaya gelen Demi Lovato, 7 yaşındayken rol aldığı Barney & Friends dizisiyle sanat hayatına adım attı. Aynı yıl piyano eğitimi almaya başladı ve katıldığı bir güzellik yarışmasında birincilik elde etti. 2008 yılında piyasaya çıkardığı ilk solo albümü Don’t Forget ile Billboard 200 listelerinde 2. sıraya kadar yükselen Demi Lovato, artık ününü tüm dünyaya duyurmuştu. 2009 yılında başarısını perçinleyen Here We Go Again albümünü çıkardı. Bunu sırasıyla 2011 yılında Unbroken, 2013 yılında Demi, 2015 yılında Confident ve 2017 yılında çıkardığı Tell Me You Love Me albümleri izledi. 2009 senesinde Disney Channel’ın Sonny'nin Yıldızı adlı dizisinde ve Camp Rock 2 adlı filminde rol alarak oyunculuğu da bırakmadığını hayranlarına kanıtladı.

Demi Lovato Facebook'taki Türkçe paylaşımıyla şaşırttı - Resim: 1

Figürün kostümü Future Now turnesinden

Demi Lovato figürünün yapım sürecinde araştırma, kalıp ve model oluşturma, saç, kostüm, aksesuar ve styling konularında uzman beş kişilik bir kreatif ekip yönetiminde Madame Tussauds stüdyo sanatçıları görev aldı. Saç, kaş ve kirpikleri gerçek saçların tek tek ekilmesi ile oluşturulan figürün yapımı araştırma sürecinden styling’in tamamlanmasına dek yaklaşık 8 ay sürdü. Figürün kostümü ise Lovato’nun özel isteği üzerine 2016 yılında düzenlediği “Future Now” turnesinden seçildi.