Abone Ol

Demet Özdemir ve Efe Duru'nun samimi eğlencesi

Oyuncu Demet Özdemir, önceki akşam Gökçe Bahadır'ın eski sevgilisi Efe Duru ile bir mekanda doyasıya eğlendi.

Demet Özdemir ve Efe Duru'nun samimi eğlencesi

Oyuncu Demet Özdemir, meslektaşı Gökçe Bahadır’ın eski sevgilisi Efe Duru ile önceki akşam bir mekanda eğlendi. İkilinin samimi halleri dikkat çekti.

Öte yandan Demet Özdemir geçen günlerde No.309'daki rol arkadaşı Furkan Palalı ile aşk yaşadığı iddilarıyla gündeme gelmişti. Dizi devam ederken de sık sık aşk dedikoduları çıkan ikili bu iddiaları yalanladı.

Demet Özdemir ve Efe Duru'nun samimi eğlencesi - Resim: 1

Demet Özdemir daha önce futbolcu Oğuzhan Özyakup ile birlikteydi. Posta'nın haberine göre Oğuzhan Özyakup ile Demet yazın Bodrum Gümüşlük'te tatil yaparken görüntülenmişti.

Demet Özdemir ve Efe Duru'nun samimi eğlencesi - Resim: 2

Demet Özdemir, Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar’la birlikte rol aldığı film Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da dansıyla hayranlarını büyülemişti.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 1 Ocak 1992 İstanbul doğumlu. 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekran kariyerine başladı. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Ayla karakterini canlandırdı. 2015 yılında Çilek Kokusu dizisinde Aslıolarak izledik. 2016-2017 yıllarında ise No. 309 dizisinde Lale olarak rol aldı.

GÖKÇE BAHADIR VE EFE DURU NE ZAMAN AYRILMIŞTI?

Oyuncu Gökçe Bahadır, Ekim 2016’da Efe Duru ile aşk yaşamaya başlamıştı. Gökçe Bahadır ile bir yıl aşk yaşadığı iş adamı sevgilisi Efe Duru ile ilişkisini aralık ayında noktalamıştı.