Abone Ol

Demet Akalın Instagram'dan Okan Kurt'u silmişti: Son noktayı koydu!

Demet Akalın, Instagram'daki profil fotoğrafından eşini silince ayrılık dedikodularını alevlendirmişti. Akalın, "Üzerimizde ağır nazar var, ayrılık yok." diyerek boşanmayı yalanladı.

Demet Akalın Instagram'dan Okan Kurt'u silmişti: Son noktayı koydu!

Boşanma iddialarını yalanlayan ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Okan Kurt Whatsapp fotoğraflarını değiştirdi. Demet Akalın kızı Hira ile olan karesinin yerine eşiyle fotoğrafını koydu. Okan Kurt da eşiyle omuz omuza fotoğrafını profil resmi yaptı. Bu kareler ayrılık dedikodularını bitirdi.

CANLI YAYINDA SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Demet Akalın'ın, Beykoz'daki evine, eşi Okan Kurt'a ait olduğu iddia edilen 32 milyon liralık borç yüzünden haciz gelmişti. Sahte belgeyle yaptırıldığı tespit edilen haciz durdurulmuştu. Zor günler geçiren Demet Akalın, önceki gün Palmarina Tren Beach'te sahneye çıktı. Geçen günlerde telefon ile bağlandığı bir canlı yayında icra takibi sonrasında evine giremediğini anlatıp sinir krizi geçiren Akalın'ın moralinin bozuk olduğu görüldü.

"AĞIR NAZAR VAR"

Sahne öncesi mekan kapısına giden Demet Akalın, gazetecilerin kendisini beklediğini görünce "Arkadaşlar beni bugün es geçin, üstümde çok ağır nazar var" dedi.

DEDİKODULARA GÖRÜNTÜLÜ YANIT

Boşanacakları dedikodusu çıkan Demet Akalın ve Okan Kurt söylentileri yalanlamıştı. Çift dün Whatsapp'taki profil fotoğraflarını değiştirip aşk pozlarını koydu.