Abone Ol

Deli Gönül 4. bölümde neler olacak? Fatmanur ve Mehmet Kadir’i neler bekliyor?

Başrollerinde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay'ın yer aldığı dizinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Antakya'dan İstanbul'a uzanan soluk soluğa izlenecek bir aşk hikayesini konu alan dizi, yeni fragmanıyla yine dikkat çekti.

Kadrosunda Murat Ünalmış, Tuvana Türkay, Çiğdem Batur, Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan gibi isimleri barındıran dizinin 4. ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmet Kadir tutuklanıyor mu? Fatmanur Mehmet Kadir'i bulabilecek mi? Fox TV'nin yeni dizisinde yeni gelişmeler neler?

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, yaz sezonunun merakla beklenen dizisi “Deli Gönül”ün başrol oyuncusu Murat Ünalmış, izleyiciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncu, yeni dizisinde yardımsever ve öğrencilerini “iyi insan” olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş Hataylı bir edebiyat öğretmeni canlandırıyor.

OYUNCULAR

Mehmet Kadir Ölçek (Murat Ünalmış)
Fatmanur Güzel (Tuvana Türkay)
Türkan Erten (Çiğdem Batur)
Ahmet Ertuğrul (Ogün Kaptanoğlu)
Basri Kavaslı (Macit Sonkan)
Hayri Güzel (İştar Gökseven)
Nuran Güzel (Mine Tüfekçioğlu)
Ayşe Güngör (Nilgün Karababa)
Nihat Güzel (Barış Yalçın)
Şenay Güzel (Neşem Akhan)
Şafak Erten (Tarık Özenbaş)
Şükran Ölçek (Hayal Ada Toprakkaya)

Hikayeyi okuduğu anda karakterin kendisini çok etkilediğini söyleyen Ünalmış, rolüyle ilgili duygularını “Mehmet Kadir öğretmen beni çok heyecanlandırdı. Şimdiye kadar canlandırdığım karakterlerden çok farklı. Onun Hatay'dan İstanbul'a uzanan macerası, öğrencileri ile olan ilişkisi, hayata bakışı ve tabii ki aşkı, izleyicilerin yüreğine dokunacak.” şeklinde dile getirdi. Gençlerle bir arada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayan oyuncu, çekimler sırasında, dizide öğrencilerini canlandıran genç oyuncularla bol bol sohbet ettiğini ve paylaşımlarda bulunduğunu da sözlerine ekledi. Kendi okul hayatında, edebiyatın en sevdiği derslerin başında geldiğini belirten yakışıklı oyuncu, rolü için zaman zaman kendi edebiyat öğretmeninden esinlendiğini söyledi.

Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizide, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek iki öğretmenin aşk hikayesi anlatılıyor.

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur… Bir patlama ile savrulan hayatlar, yeni bir hayatın inşasıyla yeniden can bulacak…Mehmet Kadir ve Fatmanur’un yaşadığı umutsuzluklar, genç yaşlarında savrulan öğrencilere örnek olacak…Onlar öğrencilerin hayatına dokundukça, umut köklerinden yeniden yeşerecek…