Abone Ol

Defile gibi fuhuş gizli kamerada!!! Rus kızları seks kölesi yapan çete nasıl çökertildi?

Satıcı, tanıtım sırasında kızların tek tek müşterilerinin önünden geçerek güzelliklerini sergilemelerini istedi. Bu sırada Haber Özel'in gizli kamerası, yaşanan insanlık ayıbını en ince ayrıntılarına kadar görüntüledi.

Defile gibi fuhuş gizli kamerada!!! Rus kızları seks kölesi yapan çete...

Antalya, Kemer'de Rus genç kızları pasaportlarıyla "seks kölesi" olarak satan şebeke, Jandarma ekiplerince çökertildi. Kemer'de "esir pazarı"na yapılan baskında, 8 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı. Köle tacirlerinin 3 bin dolar istediği 19 yaşındaki Rus kadın ise 5.5 aylık hamile çıktı.

ESİR ticaretinin üzerinden yüzyıllar geçmesine karşın Antalya'nın turistik Kemer İlçesi'nde "modern köle pazarı" ortaya çıkarıldı. Yabancı kadınların pasaportlarıyla birlikte seks kölesi olarak satıldığı ihbarı üzerine araştırma başlatan Haber Özel muhabiri Metin Karaaslan, köle tacirleriyle yüz yüze görüştü, 19 yaşında ve 5.5 aylık hamile bir Rus kadını için "pazarlık" yaptı.

İNSANLIÄžIN YÜZ KARASI

Karaaslan'ı önce bir eve götüren şebeke başı, burada genelde Rus, Moldovalı ve Azeri kızlardan oluşan "mallarını" beğeniye sundu. Satıcı, tanıtım sırasında kızların tek tek müşterilerinin önünden geçerek güzelliklerini sergilemelerini istedi. Bu sırada gizli kamera, yaşanan insanlık ayıbını en ince ayrıntılarına kadar görüntüledi.

Alıcı, köle tacirlerinin tuzağına düşen genç kızları isterse tek geceliğine değil, ömür boyu yanında tutabiliyor. Pasaportu olmadığı için kaçamayan genç kızlar, mecburen son sahibinin elinde kalıyor. İnsan tacirleri, genç kızların güzelliğine göre fiyat belirliyor. Fiyatlar, 3 ile 9 bin dolar arasında değişiyor.

SATICI ESKİ ANİMATÖR

Haber Özel muhabiri, eski bir animatör olan şebeke lideriyle pazarlıklar sonucunda 8 genç kadının satışı için anlaştı. Şebeke lideri, "Bu kadınlar artık senin malın. İstediğin gibi kullan. İster as, ister kes. Senden izinsiz hiçbir yere gidemezler. Pasaportlarını iyi sakla. Bıktığın zaman yol verirsin, giderler" dedi.

Fuhuş sektörünün toptancıları gibi davranan bu kişiler, pasaportlarını teslim ettikleri kızların "satışını" tamamladıktan hemen sonra, Antalya İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, Beldibi Jandarması'ya işbirliği yaparak insan tacirlerine baskın düzenledi. Operasyon sonucu 7 şebeke üyesiyle satışa çıkardıkları 8 genç kız gözaltına alındı.

Jandarma yetkilileri, bu tür operasyonları sürekli düzenleyerek insanlığın yüz karası "modern köle tacirleri"ne göz açtırmayacaklarını söyledi.



Çeşitli illerde çok sayıda kadın satmış

Jandarmanın baskınında gözaltına alınanlardan Rus uyruklu bir genç kadının 5.5 aylık hamile olduğu belirlendi. Karnındaki bebeğiyle satışa çıkarılan 19 yaşındaki genç kadın, ellerine düştüğü insan tacirlerinden tüm çabalarına rağmen kurtulamadığını söyledi. Şebeke üyelerinin bugüne kadar çok sayıda yabancı uyruklu kadını çeşitli illere götürüp sattığı ortaya çıktı. Hakim karşısına çıkarılan sanıklardan 5'i tutuklanarak cezaevine konuldu. 8 yabancı uyruklu kadın ise ülkelerine geri gönderildi.

Genel Yönetmenliğini Ertan Turhan'ın, editörlüğünü Gökhan Bektaş'ın yaptığı Haber Özel'in araştırması salı akşamı 23.50'de Show TV'de ekrana gelecek