Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı hostesiyim dedi polise saldırdı

Geçen perşembe günü Yeşilköy'de görev yapan trafik polisini, 'Cumhurbaşkanı hostesiyim' diyerek tehdit eden bir kadın ve yanındakiler darp etti...

Erdoğan'ın hostesiyim dedi polise saldırdı

OdaTv'nin haberine göre, geçen Perşembe günü Yeşilköy'de görev yapan trafik polisini, 'Cumhurbaşkanı hostesiyim' diyerek tehdit eden bir kadın ve yanındakiler darp etti.

airporthaber.com'un haberine göre trafik polisi Bünyamin Süslü, hatalı park yapan araçların bulunduğu yerden kaldırılması, aksi durumda çekilecekleri anonslarına rağmen bazı araçlar park ettikleri yerde kaldı.

Bunun üzerine ikazlara uymayan araçlar çekici ile toplamaya başladı. Lüks bir aracın çekiciye alınma işlemi sırasında polis memuru Süslü ve çekici ekibinin yanına bir çiftin koşarak geldiği öğrenildi. "Cumhurbaşkanlığı hostesiyim" diyerek polise zorluk çıkaran Edrenay Karagöz ve Candan Sayın Karagöz çifti, önce trafik polisi Süslü'ye küfürler etmeye başladı, daha sonra ise trafik polisinin üniformasını yırttı.

Hızını alamayan çift, çekici ekibine de fiziki saldırıda bulunarak, bir kişiyi ayağından yaraladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Öte yandan AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; VIP Uçaklar Müdürlüğü'nde bu isimde bir kabin görevlisinin olmadığı öğrenildi.