Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tiyatro sahnesindeki fotoğrafı!

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dikkat çeken bir fotoğrafını paylaştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tiyatro sahnesindeki fotoğrafı!

İlgili fotoğrafta, 1979'da Milli Selamet Partisi Gençlik Kolları içinde kurulan tiyatro topluluğuyla birlikte Erdoğan da sahnedeydi.

Ersoy Dede, bu tiyatro topluluğu için, "Vaktin ustalarından dersler almışlar.. Mesela Nejat Uygur, bu gençlere, jest ve mimik dersleri vermiş" derken, "15 arkadaş bir araya gelerek kurdukları tiyatro topluluğuyla 1 sene içinde 10 defa sahneye çıkmışlar.. Ankara Palas’ta, İstanbul’daki Tepebaşı Gazinosu ve Gülhane Gazinosu’nda" diye belirtti.

İşte Erdoğan'ın o fotoğrafı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tiyatro sahnesindeki fotoğrafı! - Resim: 1

Ersoy Dede'nin yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Fotoğrafın çekildiği yer Tepebaşı Gazinosu.. Tarih 1979.. Burada oynanan oyunun ismi MasKomYah.. Mason, Komünist, Yahudi gibi.. 20’lerinde tamamen politize olmuş gençler, yazmışlar oynuyorlar..

Erdoğan imam hatip yıllarında da sahneye çıkmıştı.. Ama asıl MSP gençlik kolları içinde kurdukları bu tiyatro topluluğuyla yıldızı parlıyor.. Bu fotoğrafları kişisel albümünden aldığım Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de oyuncu kadrosunda.. Vaktin ustalarından dersler almışlar..

Mesela Nejat Uygur, bu gençlere, jest ve mimik dersleri vermiş.. 15 arkadaş bir araya gelerek kurdukları tiyatro topluluğuyla 1 sene içinde 10 defa sahneye çıkmışlar.. Ankara Palas’ta, İstanbul’daki Tepebaşı Gazinosu ve Gülhane Gazinosu’nda…

Tam Bayrampaşa’yı, Balkanlar’ı falan konuşurken Başkan’ın basın danışmanı Ercan Sevenler hatırlattı albümü.. İyi ki de hatırlatmış.. Daha ne fotoğraflar var. Bence bir galeride sergilenmeyi hak ediyor..."