Abone Ol

Çukur'da Baykal yaşıyor mu? Burak Sergen geri mi dönüyor?

Çukur dizisi 52. son bölümüyle nefesleri kesti. Çukur'un son bölümünde herkesi şaşırtan sürpriz bir gelişme yaşandı. Çukur'da Burak Sergen'in canlandırdığı Beyefendi lakaplı Baykal'ın yaşadığı ortaya çıktı.

Çukur'un finalinde ise mahalleye geri dönen Karakuzular'a Koçovalılar büyük bir sürpriz hazırladı. Peki Burak Sergen Çukur'a geri mi dönüyor? Beyefendi lakaplı Baykal gerçekten yaşıyor mu?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 11 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelen 52. son bölümünde hem iyi oyuncu diziye katıldı, hem de öldü sanılan bir karakterin yaşadığı ortaya çıktı.

Çukur son bölümde Karakuzular yeniden güçlenerek mahalleye geri dönerken, arkalarındaki gizemli kişinin kim olduğu da belli oldu. Çukur'da geçen sezon Burak Sergen'in canlandırdığı Beyefendi lakaplı Baykal'ın ölmediği ortaya çıktı. TRT'de yayınlanan Halka dizisinde rol alan Burak Sergen'in önümüzdeki bölümlerde Çukur'a geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu.

Video için tıklayın...

YAMAÇ'TAN KARAKUZULAR'A SÜRPRİZ KARŞILAMA!

Yamaç’ın Çeto’nun teklifini kabul etmesi ile Mahsun ve Çeto adamlarıya Çukur’un sokaklarına geri dönüyor. Mahalleli ise gelmelerine tepki ile karşılıyor. Sokakta Sena’yı gören Mahsun ise donup kalıyor. Kahvede Karakuzular’ın gelmesini bekleyen Yamaç ise geç gelen Cumali ve Vartolu’dan geç kaldıkları için hesap soruyor. Yanlarında biriyle gelen Cumali ve Vartolu yanında getirdikleri adamın yetkili bir eski Karakuzu olduğunu söylüyor. Karakuzular’ın karşısında dimdik duran Yamaç olan bitene şaşırıyor.

Çukur’a geri dönen Karakuzular’ın ilk karşılamasını Yamaç yapıyor. Çeto’nun kendine yaklaştığını gören Yamaç, Çeto’nun gözü önünde Kemal’in omzuna dokunuyor. Çeto’nun rahat tavrı karşısında Cumali ve Vartolu gergin duruyor. İdris’in karşısına ilk kez çıkan Çeto ise İdris’e tekrardan Çukur’a dönme teklifini yaptırtıyor ama İdris bu teklifi kabul etmiyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Çukur 2. sezon 19. bölümünde; İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldiği bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek. Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalıların, Karakuzuların üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Cumali ve Salih’in attığı adım onları bir sürprize götürecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.

Metin’in yanına giden Kemal, gözü yaşlı şekilde Yamaç’ın söylediklerini söylüyor. Kemal’in halini gördükten sonra kalkıp eve giden Metin, hazırlanmaya başlıyor. Çıkarken çocuğunu ve eşini öpen Metin, kahvenin yolunu tutuyor. Metin kahveye girince ise masadaki silah dikkatini çekiyor. Silaha sadece tek mermi koyan Yamaç, kardeşlik sorusunu soruyor.

Çeto’yu takibe koyulan Cumali ve Vartolu arabada Çeto’ya saydırmaya başlıyor. Uzun bir takipten sonra Çeto’nun buluşmasını uzaktan izleyen ikili beklemeye koyuluyor. Yamaç’ın haklı olduğunu anlayan Vartolu ise Çeto’yu bırakıp buluştuğu adamı takibe koyuluyor. İkili tam eve girmeye hazırlanırken üstlerine ateş açılıyor. Araba hızla evden uzaklaşınca bu sefer ikili eve giriyor ama beklemedikleri bir şeyle karşılaşıyorlar.

Çeto, Sedat ile sohbet ederken mekana Yamaç geliyor. Yamaç’ın bu neşeli halini gören Çeto şaşırsa da sonradan seviyor. Niye geldiğini anlatan Yamaç, Çeto’ya Çukur’a gelmelerini kabul ettiğini ama kurallarını olduğunu söyleyip kurallarını sayıyor. Sedat’ın tavrı sonrası Yamaç sinirlenmeye başlasa da sakinliğini koruyor. Sakinliğini fazla koruyamayan Yamaç sinirini arabadan çıkarıyor.

Yamaç’ı Meliha’nın evine çağıran İdris, Yamaç’a Çeto’nun teklifinden bahsediyor. Çeto’nun bir planı olduğunu anlayan Yamaç neden kendisine değil de bu teklife İdris’e yaptığını merak ediyor. Emmi, Yamaç ve İdris’in planını anlamadığı için Karakuzular’ın Çukur’a döneceğini duyunca sinirden küplere biniyor.