Abone Ol

Çukur 62. bölüm ilk sahne

Show TV ekranlarında pazartesi günü yayınlanan Çukur'da bu hafta aksiyon doruktaydı. Dizide geçen hafta Sena Koçovalı'nın ölmesi herkesi şaşırtmıştı.Çukur 62. yeni bölüm ilk sahnelerinde neler olacak hep birlikte bakalım.

Çukur 62. bölüm ilk sahne

AMAÇ, YÜZÜKLÜ'YLE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü'nün, Yamaç'a Sena'nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç'ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek.

ÇUKUR'A YENİ DÜŞMAN

Sedat'ın hayatını kaybetmesi Çukur'a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü'ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç'a ulaşabilmek ve Sedat'ın intikamını alabilmek için Çukur'da ortalığı karıştıracak.

BAYKAL, YAMAÇ'I ARIYOR

Vartolu Salih'in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal'dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal'a odaklandığı bölümde Timsah'ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü’nün, Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç’ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek.

Sedat’ın hayatını kaybetmesi Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak.

Vartolu Salih’in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal’dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal’a odaklandığı bölümde Timsah’ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek.